Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy visszajön a...

Mit szóltok, hogy visszajön a vasárnapi boltzár?

Figyelt kérdés
[link]

2022. júl. 6. 01:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
36%
Én vasárnap már ki se teszem a boltba a lábam. Már szombat délelőtt mindent összevásárolok.
2022. júl. 6. 01:19
 2/31 anonim ***** válasza:
81%
Hiába szólsz neki, nem állítja le magát.
2022. júl. 6. 01:19
 3/31 anonim ***** válasza:
25%
Gyurcsány ezt is elintézte
2022. júl. 6. 01:45
 4/31 anonim ***** válasza:
76%
Lenne értelme, hogy bevezessék, de én nagyon nem örülnék neki mert gyakran csak vasárnap érek rá vásárolni.
2022. júl. 6. 02:17
 5/31 anonim ***** válasza:
71%
Én vasárnap csak gyúrni megyek, szóval nem érdekel, a marhacomb addigra már ki van sütve.💪
2022. júl. 6. 02:38
 6/31 anonim ***** válasza:
83%
Felőlem vezessék csak értelmét nem látom. A munkaerőhiányt csakis az EU-s átlagot elérő fizetésekkel lehetne megszüntetni, arra ez nem megoldás. Amúgy meg szerintem vannak sokan akiknek ez hátrányt fog okozni, mert ismerek olyanokat akik vasárnap tudták elintézni a nagyobb bevásárlást a több műszakos meló és a gyerekek mellett.
2022. júl. 6. 03:35
 7/31 anonim ***** válasza:
51%

Kétlem, hogy ettől többen fogják a boltos szakmát választani, csak mert vasárnap délig kell dolgozni. Ez úgy hülyeség ahogy van. A bérek emeléséről persze nem ebszélnek, mert az nem érdeke a kormánynak, meg hogy mekkora hiányok vannak pl. szakácsból. Több éttermet is tudok ami azért zárt be, mert egyszerűen nem találnak szakácsot, még havi 400 nettóért sem.

Ez is csak egy újabb terelés szerintem, hogy a kormány elterelje az összeomló ágazatokról a figyelmet. Ezzel ne oldanak meg semmit.

2022. júl. 6. 03:40
 8/31 anonim ***** válasza:
97%

#7 legalább vennéd a fáradtságot (meg a többi válaszoló is), és elolvasnád a cikket, akkor nem böfögnél ide hülyeségeket. Ennek az egésznek semmi köze a kormányhoz, az alkalmazottak szakszervezete akarja ezt, nem a Fidesz. Az meg 100% hogy a Fidesz nem fogja bevezetni, mivel 2016-ban már megvolt a népharag hasonló intézkedések miatt.

A másik meg a kérdező, aki szintén nem olvassa el cikket, vagy szándékosan ferdít.

Szó nem volt arról, hogy vasárnap egész nap zárva tartás lesz, csak délig akarják a nyitva tartást a szakszervetisek.

2022. júl. 6. 03:49
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

vidéken nincs változás...

nálunk már szombaton is max délig van.

2022. júl. 6. 04:05
 10/31 anonim ***** válasza:
21%
Támogatom. Vasárnap ne boltozzanak a parasztok.
2022. júl. 6. 04:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!