Miért szimpatizálsz a Mi Hazánkkal, mi tetszik bennük a legjobban?
Nekem az tetszik bennük, hogy ők nem marakodnak, nem jobbra vagy balra húznak, hanem cselekednek, dolgoznak és mindig azt nézik, hogy a magyar népnek és Magyarországnak mi a jó s nem a saját érdekeiket képviselik, hanem az emberekét.
És ők egyedül!
Csak ők mertek kérdéseket feltenni, kutatásokat végezni, kritikusnak lenni pl. az oltásokkal kapcsolatban is és nem bólogattak, mint a többiek.
Továbbá az is tetszik, hogy minden megnyilatkozásuk, beszédjük, riportjuk, programjuk közérthető, logikus, világos és előre mutató.
Nem nézik le az egyszerű embereket sem és nem csak a diplomásokat képviselik, hanem mindenkit, aki magyar.
Úgy érzem, hogy ők tényleg jót akarnak és azt, hogy Magyarország a magyaroké legyen és felvirágozzon.
Nagyon szimpatikus a vezetőjük is és mindig jól nyilatkozik (Toroczkai László), konkrét dolgokat mond, egyenesen beszél, nem hajlik és nem rizsázik.
Dúró Dóra meg egy igen bátor képviselő asszony és sok ffi politikus példát vehetne róla, mert ő is állja a sarat minden össztűzben, mint az elnök Toroczkai László.
Szóval velük úgy gondolom, hogy tényleg megvalósítható a Mi Hazánk.
A többiek már leszerepeltek és kellene már egy vérfrissítés, amit csak a Mi Hazánk Mozgalom-ban látok egyelőre, mert szerintem senki más nincs még csak hozzá fogható sem a jelenlegi politikai palettán, aki még bizalmat képes kelteni, hogy ez a haza talán még megmenthető...!
Tetszik, hogy szembe mennek az oligarchákkal, felgöngyölítik a végrehajtó maffiát és leleplezik a bűnözőket.
Tetszik, hogy képesek voltak úgyis győzni és bekerülni a Parlamentbe, hogy teljesen ellehetetlenítették őket pl. alig engedték hirdetni a kampányukat, megfenyegették a nekik dolgozókat, letiltották a videóikat, Toroczkai facebookját törölték és szemétre dobták a határon túli rájuk adott szavazatokat.
Szerintem nagy dolog ilyen hátránnyal is ilyen jó eredményt elérni!
Tetszik a kitartásuk, a nem meghátrálásuk, a bátorságuk és az elszántságuk!
Nekik van a legbaloldalibb gazdasági programjuk, ami szimpatikus és az összellenzékről ez nem mondható el. Szerintem gazdaságilag fontosabb a közösségi érdek az egyéni érdekeknél és ezt úgy látom képviselik. Cigány helyzetről, cigánybűnözésről mernek beszélni és jól látják azt, hogy a legtöbbjük nem akar integrálódni.
Ami nem szimpatikus bennük az, hogy az EU-ból kilépnének, szinte biztos vagyok benne, hogy szívnánk ezzel. Szibériai bérabtartást pupolista dumának tartom. Túlzásba viszik az LMBTQ ellenességet, persze nekem se a szivem csücske, de akkor is túlzásokba esnek.
Ha 2026-ig nem lesz normális ellenzéki alternatíva lehet, hogy leszavazok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!