Jakab mit eszik a "mamuszosban"? A szerelem vak vagy van tanácsadói szerepe is?
Most a Jobbik Molnár Enikő (Mamuszos) miatt hullik darabjaira. Jakab a Jobbikkal való konfrontációja Molnár Enikő érkezése után kezdődött. Valószínűleg Molnár olyan tanácsokat adott Jakabnak, ami a Jobbik köreiben kontraproduktívvá vált. Vajon Jakab szerelembe eshetett Molnár-ba vagy valódi tanácsadói munkájáért vette magához?
A szerelem vak. Valóban erről lehet szó vagy a jó tanácsaiért hallgat Enikőre Peti? Viszont azt nem értem, hogy Molnár Enikő életrajza alapján Postás és BKV jegyellenőr volt. Ezek nem túl skilles szakmák. Hogyan tehetett akkora tudásra Molnár Enikő, hogy egy pártelnöknek adjon tanácsokat:? Mi az igazság?
Lehet jól xopik
Vagy jó szűk a szerelem barlangja
Kettessel értek egyet én is..
már én is sokat gondolkodtam ezen egyébként 😅😅😅
Jöhet a bodyshaming a 28 éves szűz, pattanásokkal teli fideszes incelek részéről 😃
Hatalmas hálátlanságnak gondolom a Fidesz részéről, hogy ennyi szolgálat után, amit ti kommunikációs fronton megtesztek az állampártért, nem szervez az illetékes nektek egy kiadós qrv@zást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!