A balliberális 444 és a Telex kommentelői miért nem tudnak örülni a magyar foci sikereinek? Orbán miatt?
Tényleg nem értik a libsik...
Leírom még egyszer:rengeteg, az 50-es és a 60-as években épült stadion volt, amik helyére újakat kellett építeni.
Az emberek pedig használják ezeket a stadionokat.
Tudod az a legnagyobb bajuk, hogy árgus szemekkel várták, mikor omlik le egy-egy lelátó, és akkor a katasztrófáért lehet mutogatni a kormányra.
Csak hát pech.
“ 30-40%-os kihasználtságuk van”
Tehát használják. (Mondom ezt úgy, hogy én is telibeszarom a focit.)
25 logikailag igen, ezen nincs mit vitatni. Sőt ha nincs közönség, és zárt meccset csinálnak, akkor is van használva.
Szerintem ott a probléma, hogy a használat és a kihasználtság közti különbséget nem érted.
Jársz te néha autóval?
27 így ok. Viszont nem tudom mi számít jónak. Amikor a busz ennyire van kihasználva az viszonylag jó.
Meccsre nem jártam soha (kivétel fiatalon 1-1 sikertelen próbálkozás akkori barátnő faterjával falusi mb1-es meccsre), de pl. a 100% kihasználtság csak gazdaságilag jó, élménynek biztos nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!