A jobboldaliak miért örülnek az összeszerelő gyáraknak?
-Keveset fizet
-Tönkreteszi az egészséget
Ez csak az államnak jó.
"Irodistának fél órás ebédszünet van."
de az irodistának nem adnak ki tíz percet a munkaidő végén átöltözésre
egyébként nekem mint "irodistaként" soha senki nem kérte rajtam számon, hogy pontosan mivel töltöm a munkaidőt ameddig a munka el van végezve, pláne nem áll senki stopperrel a nyakamban, hogy mennyi ideig ebédeltem
"Na ez a kamu, hogy 300-350-et kap valaki csakúgy. Műszakvezető lehet, de egy pályakezdő fiatal bruttó minimálbére 280 ezer körül. Tudom, mert az én kezdőm is annyi volt. Úgyhogy itt te hazudsz, 1 pipás! Bár fideszestől nem meglepő."
nem is gondoltam volna egy az egypipásozó fideszób orbánfób egy sori melós a valóságban :))
a kezdő alapbér lehet 280 bruttó, műszakpótlék nélkül
természetesen nem a nagy büdös semmire adják a 300-350 nettót
Én kicsit sem vagyok jobboldali, de én is örülök az összeszerelő üzemeknek.
A multik a magyar viszonyok között jól fizetnek, minden szabályt betartanak - vagyis be leszel jelentve foglalkoztatottként - és viszonylag hoszú távon lehet velük tervezni.
Fölösleges számháborúba kezdeni a fizetésekről. Nem egy két megye van az országban, ahol az emberek a lába nyomát is megcsókolnák annak, aki stabil munkát biztosító összeszerelő üzemet telepítene a közelükbe.
Nem a soron dolgoztam, hanem belvárosi irodában volt annyi a fizum kezdőként, te veréb!
Hatástalan a hasbara! Juventinokám!
itt üvölt a DK-s agyalágyult, hogy nem annyit keres egy melós a soron, mert ő kezdőként nem ennyit kap :DD
aztán meg azt mondja a nyomorult, hogy nem soron dolgozik :DD
igen, ez az egypipásozó fób
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!