Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Traktorosokat be se engedik...

Traktorosokat be se engedik budapestre, a tüntetésüket is megtiltották. Tessék, ez itt a fidesz demokrácia?

Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 13:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
47%
Neked nem sikerül felfognod hogy egy mesevilágban élsz. De itt a lehetőség soeold a gyakorlatban sikeres tunteteseket az országban.
2022. aug. 20. 10:27
 52/63 anonim ***** válasza:
49%
Visszaértünk a mesevilágozáshoz, kiszálltam a beszélgetésből. Ha folytatnád, akkor ugorj vissza a 37-es kommentemhez és olvasgasd a loopot, amíg meg nem unod.
2022. aug. 20. 10:30
 53/63 anonim ***** válasza:
Valahogy sejtettem hogy erre már nem lesz válasz.
2022. aug. 20. 10:31
 54/63 anonim ***** válasza:
49%
#53 Taxis blokád és netadó elleni, amikről tudok. A válasz többi része, hogy egy normális országban ez nem így működik, nem a mesevilág szintjén kellene lennie és folytathatod a loopot a 37-estől, mert onnantól mindent elmondtam. Az sem normális egyébként, hogy a fidesz ilyen szinten szarja le az embereket, de nyugodtan tapsolhatsz ennek is. Csak akkor majd jusson eszedbe ez, amikor nem lesz élelmiszer a boltokban, hogy jaj, tönkretették a pestiek egy napját. Támogatnod és megértened kellene a tüntetőket, ha nem akarsz a jelenleginél is nagyobb szarlavinát ebben az országban, nem pedig azon nyígni, hogy jaj, a pestieknek egy napja.
2022. aug. 20. 10:46
 55/63 anonim ***** válasza:
Jó akkor 2 volt a kB 500 bol amik úgy az elmúlt 20 évben voltak. És a többi mind nem ért el semmit
2022. aug. 20. 10:47
 56/63 anonim ***** válasza:
49%
#55 Jah és akkor adja is fel mindenki, fogadja el mindenki a szart, amit ez a nyomorult kormány rákényszerít, igaz? Kussoljon mindenki, nyelje le mindenki, amit lenyomnak a torkán, mert csak 2 tüntetés járt eddig sikerrel. Ne pofázzon senki, ha éhen döglik se, ugye? Hagyja magát mindenki megnyomorítani, szó nélkül tűrje, hogy kicsinálják, igaz?
2022. aug. 20. 10:51
 57/63 anonim ***** válasza:
Mondjuk tüntessenek úgy hogy azoknak tegyenek keresztbe akik esetleg érintettek az ügyben... Ehhez se kell hatalmas logika. Ennyi erővel mehetnének Párizsba is a traktirokkal hisz tüntetnek az a lényeg meg hogy miért az más kérdés hogy pont nem a megfelelő ajtón kopognak.
2022. aug. 20. 10:57
 58/63 anonim ***** válasza:
49%

#57 Visszaértünk ahhoz, amit már elmagyaráztam: ez sosem úgy működött a politikusoknak fájt (először). Először mindig az embereknek fáj. Aztán ha már elég embernek fáj, akkor kénytelenek vele foglalkozni a politikusok is. Képzeld el, hogy egyszer mondjuk a tanárok összefognak és azzal tüntetnek, hogy először egy napig nem dolgoznak. Ha nem foglalkozik velük a kormány, akkor 3 hét múlva már 3 napig nem dolgoznak. Még mindig lesz.rja őket a kormány, az emberek (nem csak a tanárok) viszont egyre dühösebbek. A tanárok akkor úgy döntenek, hogy oké, akkor 1 hétig nem fognak dolgozni. Ez már országosan akkora felháborodást (és gazdasági kárt, mivel sok szülő nem tudna elmenni dolgozni) okozna, hogy a politikusoknak muszáj lenne foglalkozni a tanárok követeléseivel. Ugyanez bármelyik tüntetés, sztrájk tagjaira igaz. A mezőgazdasági dolgozók ugyanezt megtehetik. Felmennek Pestre, lezárnak pár utat traktorokkal 1 napra, mindenkinek szar. Nincs eredmény? Felmennek mégegyszer, 3 napra zárják le az utakat. Leszarja őket a kormány? Elérik, hogy ne tudjanak többet gondot okozni Pesten? Akkor ők meg azt mondják, hogy kapjátok be, ott hagyjuk megrohadni a búzát és a kukoricát, ahol van. Következmények? Nem lesz export, sőt több gabonát kell importálni külföldről, ami a szárnyaló forint árfolyammal és elszálló üzemanyagárakkal nem kicsit fog fájni. Drága a gabona => drágul a takarmány, az élelmiszer: a hús és minden áru, ami gabonából készül.

"tüntessenek úgy hogy azoknak tegyenek keresztbe akik esetleg érintettek az ügyben" - a fenti folyamattal pontosan ezt teszik. Mert egyébként te ezt hogy képzelnéd el? Hogy tüntessenek úgy, hogy csak a politikusoknak tegyenek keresztbe és eredménnyel is járjanak?

2022. aug. 20. 11:11
 59/63 anonim ***** válasza:
Olvass talán picit vissza. Ott van rengeteg politikusnak földje. Álljanak ki oda mert sokadszorra leirta a tankönyvi részt ami éppenséggel a gyakorlatban nem működik.
2022. aug. 20. 11:17
 60/63 anonim ***** válasza:
49%
#59 Csak ötlet, hogy ez miért nem működhet: bűncselekményt követnének el vele. Viszont nem vagyok jogász, nem tudom, hogy milyen jogszabályok, törvények vonatkoznak az útlezárásra vagy a magánbirtokra traktorral berongyolásra. De szerintem az útlezárás a kevésbé kockázatos.
2022. aug. 20. 11:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!