Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Traktorosokat be se engedik...

Traktorosokat be se engedik budapestre, a tüntetésüket is megtiltották. Tessék, ez itt a fidesz demokrácia?

Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 13:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
49%

35 az nincs, közgazdász diplomám van, bankár vagyok, de viszont ezenkívül aranykalászos vagyok, van 4 hektár földem, illetve - bár Budapesten élek - van vidéki tanyám is jószággal. Nem kell sokra gondolni, 1 tehén meg az üsző borja, 2 kecske, 3 disznó és 6 malac meg 50+ tyúk.

Van egy DongFeng traktorom is.

Tehát nem idegen tőlem a téma.

2022. aug. 20. 08:30
 42/63 anonim ***** válasza:
0%
#40 Elmondjam mégegyszer, hogy a sztrájk nem így működik? Soha nem is működött így.
2022. aug. 20. 08:46
 43/63 anonim ***** válasza:
23%
Ott a lényeg... Ha nem így működik akkor mit akarnak egy nagyvárosban paradezni. Bár tárgytalan szerencsére nem engedik
2022. aug. 20. 09:37
 44/63 anonim ***** válasza:
0%
#43 Hogy ennyire értetlen legyen valaki... Nem úgy nem működik, ahogy ők csinálják, hanem úgy, ahogy te szeretnéd, hogy csinálják. Istenem...
2022. aug. 20. 09:46
 45/63 anonim ***** válasza:
23%
Értetlen az te vagy. Hányszor kell leirni hogy azzal amit tervezték csak a Pesti emberek napját tolják el a donteshozok meg tesznek rá magasról vmelyik rozsadombi villajukbol.
2022. aug. 20. 09:50
 46/63 anonim ***** válasza:
49%

#45 Nem érted, hogy mi a sztájk lényege, mitől tud működni. De nem írom le még egyszer, mert már legalább kétszer elmagyaráztam ebben a threadben, ha eddig nem fogtad fel, már nem is fogod. Csak azt nem értem, hogy ha ennyire fogalmatlan és értetlen vagy, egyáltalán miért szólsz hozzá a témához? De azért ezt hasonlítsd össze mégegyszer, bár kétlem, hogy képes leszel rá:

"azzal amit tervezték csak a Pesti emberek napját tolják" vs. hagyják tönkremenni a terményt, alig lesz áru a boltokban és az is rohadt drága lesz. Te melyiket kéred? Egy szar napot, vagy áruhiányt és drágaságot az év összes napján?

2022. aug. 20. 09:56
 47/63 anonim ***** válasza:
24%

nem értem mi köze van az energia világpiaci árához orbánnak, hogy az ellene való tüntetés majd jobb belátásra bírná

menjetek a balosok ellen tüntetni, szóljanak a főnököknek

2022. aug. 20. 10:05
 48/63 anonim ***** válasza:
47%
Látom bonyolult nagyon hogy nem érnek el vele semmit szóval hiába írogatok a tankönyvi ok okozati részt ha a gyakorlat más. Mutass már egy tüntetés ami elerte a célját a netadóson kívül.
2022. aug. 20. 10:18
 49/63 anonim ***** válasza:
49%
a netadós könnyen érte el azt a célját, ami a kormányzatnak meg soha nem volt :DD
2022. aug. 20. 10:22
 50/63 anonim ***** válasza:
49%
#48 Csak a saját hülyeségedet ismételgeted anélkül, hogy felfognád, miért nincs igazad. Többet nem magyarázom el, mert hiába. És ahogy sejtettem: nem sikerült összehasonlítani és választani, hogy melyik lenne jobb. Egy tüntetés most, vagy egy sztrájk később. Kár beléd a szó.
2022. aug. 20. 10:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!