Miért kell a túlfetisizált "Nyugati-tipusú" társadalmoban hinni?
22# Kritikusnak lehet lenni, de aki nem látja a különbséget kanada, ausztria, németország, svédország És szerbia, oroszország, kína, ukrajna között, az menjen keletre élni.
De marha érdekes hogy a kiköltözött külhoni magyarok 80%-a nyugaton van és nem keleten, azt hiszem ezt nem kell tovább magyarázni.
"De marha érdekes hogy a kiköltözött külhoni magyarok 80%-a nyugaton van"
Ahogy az orosz oligarchák és családjaik is.. :D
21# Például a pénz beáramlását az euból ami - ha jól tudom - a gdp 6%-a volt. Ez arra szolgált volna hogy felzárkózzunk a nyugaghoz, de persze 12 év alatt ez is folyton eltűnt.
De tényleg tévedtem, ugyanis az erdők kitermelésével és a középületekben fával való fűtéssel még vissza is visznek minket a középkorba, nem csak megállítja a fejlődést.
De elég csak az autók átlag életkorát megnézni az elmúlt 12 évben. Vagy a reálbéreket.
27# Igen, nekem van ismerősöm aki egyszer volt moszkvában a túrista városrészben és ő azt mondja hogy látott mindent. A többi még külföldön se járt, de azért ekézi a nyugatot miközben az ő testvére is angliába ment és nem oroszországba. A harmadik pedig világ életében falun élt de mégis úgy osztja az ész mindenről mintha világutazó lenne, pedig csak a kormánymédiát mondja vissza.
Szóval igen, az emberek tájékozatlansága, félrevezetése, tanulatlansága jól kijön egy ilyen helyzetben amikor véleményt kell alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!