Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan állami...

Támogatnátok egy olyan állami programot, ami arra ösztönözné az embereket, hogy tenyésszenek otthon nyulat és tengerimalacot a húsáért a magas ételárak miatt? Mit gondoltok az ötletről?

Figyelt kérdés
Az állam dotálva adna felszerelést és tenyészállatokat is hozzá.

2022. aug. 16. 11:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
68%

30, hát őszintén, én ugyanúgy cukinak találok egy csirkét, mint egy nyulat, vagy egy tengerimalacot. És európai ember a felsorolt 3ból 2-t eszik:D

A kutya nekem is problméás lenne, bár igazából nemigazán eszünk ragadozókat, elég ratyi ízük van valószínűleg.

És a bárány? Egy gyerek birka! Konkrétan egy gyerek! Mégis levágjuk a f*szba:D

Igazából én a legtöbb állatot végtelenül cukinak tartom. A viziló is milyne mókás ahogy ott áll, mint egy 600 kilós négylábú krumpli:D Aztán ha a közeledbe ér, szanaszét tép, de az más kérdés....:D

Szóval ha a cukiság lenne a perdöntő, én egyáltalán nem ennék húst. Ha meg megeszek cuki állatokat (márpedig megteszem, hisz a csirke, a malac, a birka, a tehén, és mindenek előtt a kis totyesz kacsaaaa is végtelenül cuki) akkor már más cuki állatokat is simán megehetek. Pl tengerimalac. Őszintén egy kacsát pl cukibbank látok mint egy tengerimalacot.

2022. aug. 16. 21:49
 32/32 anonim ***** válasza:
95%
Megnézném ahogy valaki egy tengerimalacot elkészít, mennyi hús maradna belőle? Egy személynek egy fél ebéd se.
2022. aug. 17. 00:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!