Ha lenne rá 60 perced, hogy négyszemközt elbeszélgess Orbán Viktorral, akkor mit mondanál neki?
Mindenekelőtt szólnék neki, hogy az igazságtalan uzsora lakáshiteleket szüntesse be.
60percen át sorolnám a többi igazságtalanságot, ami miatt pofám leszakadna a helyében.
A 12-es versenyzőnél csak Orbán nagyobb és kártékonyabb állat!
Hihetetlen, hogy ilyen hangyányi ésszel hogy tud élni?
Én is gondolkodtam rajta, és hasonlóképp látom, ahogy fentebb írta valaki, nem tudna érdemben válaszolni. Szerintem ez az ember már régóta nincs tudatában a körülötte lévő világnak, számomra egyre egyértelműbb, hogy elvesztette a valóságérzékét, így valószínűleg, nem tudná dekódolni sem, amit az ember mond neki.
A 12-es válasz meg számomra egyértelmű irónia. Az aláírása alapján legkésőbb leesett :D
Megkérném, hogy ne mindig a családokat, és vállalkozásokat támogassa! Gondoljon azokra végre, akik család, és vállalkozás nélkül, egyedül próbálnak megélni jelen siralmas helyzetben!
Mondanám, hogy a bankokat kötelezze, hogy hiteleik uzsorakamatát visszafizessék azoknak, akiket megloptak, és még kártérítésre is kötelezném őket. A képviselők fizetését felére csökkentse, és emellett irasson portfóliót velük. Vezesse be náluk az önértékelési rendszert, de úgy, hogy egymás munkanapjait látogassák meg, és így értékeljék egymást, s saját magukat is. Ha nem teljesítenek egy szintet, a fél fizetésüket is felére csökkentse, és továbbképzésre kötelezze őket, amelyek tandíjkötelesek.Kötelezze a politikusokat közösségi szolgálatra a kórházakban, hajléktalan szállókon... , amely szolgálat fizetés nélküli. Erről is írjanak portfóliót határidőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!