Ha lenne rá 60 perced, hogy négyszemközt elbeszélgess Orbán Viktorral, akkor mit mondanál neki?
Figyelt kérdés
Fontos: mindenki tisztában van vele, hogy a magyar nyelv a legcifrább válogatott káromkodásokat képes megfogalmazni, de kérem, hogy a válaszok ne erről szóljanak! Az érdekel, miről próbálnád meggyőzni, mit akarnál átadni neki.2022. aug. 13. 21:09
1/26 anonim válasza:
Ilyen undorító emberrel soha nem állnék szóba.
2/26 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy dongalába van a kisfiamnak.
3/26 anonim válasza:
"Te tényleg elhiszed azt a sok baromságot, amit mondasz vagy tudod, hogy hülyeség csak így mégy rá a prolik szavazataira?"
4/26 anonim válasza:
Úgyse válaszolna semmire se.
12 éve nem hajlandó normális kérdésekre válaszolni.
5/26 anonim válasza:
Izomlázam lenne mindenembe a 60 perc végére.
6/26 anonim válasza:
A tettek hangosabban beszélnek mint a szavak, számomra pedig nem okoz problémát erőből meglendíteni a karomat ökölbe szorított kézzel. A többit találd ki.
7/26 anonim válasza:
Ha őszintén válaszolna, én is azt kérdezném, hogy elhiszi-e azt amit mond, vagy csak azért mondja, mert ezzel lehet választást nyerni.
Amúgy szerintem az elején csak érdekből mondta, de addig ismételgette, hogy már maga is elhiszi.
9/26 anonim válasza:
Én nem kérdeznék tőle semmit, 12 éve nem sikerül neki az adott kérdésre válaszolnia. Egyszerűen csak nekirontanék egy láncfűrésszel, mint Bőrpofa a Taxasi láncfűrészes c. filmben.
10/26 anonim válasza:
Hogy ne üvöltsön. Bár gyanítom hasztalan lenne a kérés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!