Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem lennének migránsok meg...

Ha nem lennének migránsok meg lmbtq-emberek, mégis minek a közös gyűlölete kovácsolná össze a derék magyarságot? Szóval végtére is jó, hogy vannak migrik meg homik, nem?

Figyelt kérdés

2022. aug. 13. 12:47
1 2 3 4
 21/39 Drakula ***** válasza:
88%

"Azt, hogy a magyar nemzetet a '"gyűlölet kovácsolja össze" aljas támadás.

"Engedd meg kedves Drakula, hogy szeressük a hazánkat. Vörösmartiért, Aranyért, Petőfiért, József Attiláért, Weöresért. És azért mert ez az édes hazánk. Neked is?"

Ezeket a kérdezőnek írjad én erről nem mondtam semmit, én a nacionalisták többségéről beszélek akik EGÉSZ nép csoportokat neveznek a magyar nép ellenségének.

"és miért olvassuk a kuruckommenteket ( a 10 millióból 10-20 embert"

Mert ott gyűlnek össze akikről beszéltem.

"Nem olvassuk. És nem gyűlölünk senkit."

Akkor nem "rolatok" beszéltem hanem "roluk".

" A magyargyűlölők magyarokat gyűlölnek - mi ebben a rágalmazás, "kedves" Drakula? "

Ha olyanora is rá huzzák akiknek annyi a bűnűk hogy nem értenek egyett a mihazánkkal vagy a fidesszel. Azt igy francot nem különböznek azoktol a libsiktől akik a blm-nevű terrorista csoport kritikusait rasszistázzák vagy az LMBTQ mozgalom néhány aktivistájának hülyeségét ellenzik, mire őket meg le homofobozzák.

2022. aug. 13. 14:37
 22/39 anonim ***** válasza:
36%
Jól felhúztad a migatyánkos gyökereket ezzel a kérdéssel 🤣
2022. aug. 13. 14:56
 23/39 anonim ***** válasza:
54%
Itt inkább az a kérdés, hogy kik lesznek a következő áldozatok, akiket együtt gyűlölhet az ország (többsége).
2022. aug. 13. 20:19
 24/39 anonim ***** válasza:
32%
Figyelj Drakula, nem sértésből, de már szinte mindegyik LMBTQ+ kérdésnél láttalak. Ennyire foglalkoztat a téma? xD
2022. aug. 13. 20:21
 25/39 anonim ***** válasza:
85%

szia, 24, (19-20 vagyok) miért kell piszkálni, aki kiírja a nevét? ez a kérdés nem lmbt stb., hanem a magyarok piszkálásáról szólt - és ezt szerintem meg is beszéltük a kedves Drakulával)

Újra mondom: nem gyűlölik sem a migránsokat, sem a lmbt-ket

- az hogy nem fogadják el az ideológiájukat, az nem gyűlölés. Hunyadi sem "gyűlölt" senkit - MEGVÉDTE a hazát ( és Európát) a muszlim invázió ellen.

2022. aug. 13. 20:29
 26/39 anonim ***** válasza:

#25 Én nem akartam szekálni☞☜ . Csak azt mondom, hogy szinte mindegyik kérdésnél ott van. Nekem nincsen bajom a normális homofóbokkal. Mindenkinek más a véleménye. Megértem őket, mert sokáig én is gyűlöltem magam és undorítónak találtam, így tudom, hogy mit éreznek. Ha normális és nem cseszteti a másikat, akkor nincsen baj.

De amit írtam az csak poénkodás volt. (´-﹏-`;)

2022. aug. 13. 20:39
 27/39 Drakula ***** válasza:
56%

Nem azért mert érdekel hanem azért mert érdekesek alatta a viták.

Amugy meg nem csak én vagyok az egyetlen vissza térő az ilyen kérdéseknél, csupán csak én vagyok az egyetlen akinek a neve fel van ott tüntetve. De vannak más vissza térők akiket a nevűk hiánya miatt nem ismerni fel egyből.

Pl. Te.

2022. aug. 13. 21:00
 28/39 anonim ***** válasza:
44%

Igen. Szeretek anonym lenni. Nem szeretem, ha felismernek. Főleg, hogy elég veszélyes az oldal. Nem szeretem annyira, ha felismernek egyik kérdés után és jönnek a másikra, hogy szekáljanak, mert véletlen valami hülyeséget mondtam.

(・–・;)

2022. aug. 13. 21:06
 29/39 Drakula ***** válasza:

Én nem az anonimitásod kritizálom, csak arra akartam fel hívni a figyelmed hogy simán lehetnek még mások is akik ezek alá vissza térnek, csak az anonimitásuk miatt nem ismered fel őket.

Én például téged nem ismertelek fel, azt se tudtam hogy volt alkalmam találkozni veled.

Amugy milyen veszélyekre gondolsz?

2022. aug. 13. 21:14
 30/39 anonim ***** válasza:

Igen tudom. Egy Niki nevű lánnyal is sokszor találkozom.

Volt már olyan, hogy a nevemből egy olyan ember, akit ismerek rájött, hogy én vagyok. Pedig ritkán használom azt a felhasználó nevet. Meg egyszer egy ember megtalált discordon és az is para volt.

(*・~・*)

2022. aug. 13. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!