Így már mindenkinek világos ugye?
Politikai hovatartozástól függetlenül.Tehát azért szükséges a fák,erdők kivágása hogy ne semmisüljenek meg egy esetleges erdőtűzben.Mert ha nincs fa akkor nincs ami lángra kapjon.
Én úgy halottam hogy a gázellátási problémák miatt van szükség a fák kivágására, de ha igaz akkor elsősorban az akácfákra gondoltak.
Azt viszont nem tudom hogy miért nincs elegendő gáz, rossz szerződést kötöttünk,nem adnak eleget az oroszok vagy mi a helyzet?
"Azt viszont nem tudom hogy miért nincs elegendő gáz"
A fidesz szerint gyurcsány a hibás.
Mondjuk annyiban igaza van a fidesznek, hogy ha nem lenne gyurcsány akkor már régen leváltották volna a fideszt és nem lenne gázhiány.
"Azt viszont nem tudom hogy miért nincs elegendő gáz, rossz szerződést kötöttünk,nem adnak eleget az oroszok vagy mi a helyzet?"
Van bőven, jön folyamatosan, csak mivel Putyin 1/5-öd áron adja nekünk, így a kormánynak jobban megéri eladni külföldre teljes áron, és bezsebelni a profitot, mint hogy a lakosságnak adja. Jó a parasztnak a fa is...
sőt ha nincs pénz, nincs infláció.
Add oda nekem az összes pénzed, és nem fog aggasztani az értéke.
#1, és #2: van gáz, csak drágán.
3 hónapos csúsztatott árban fizetjük, ami lehet meg véd egy - egy pillanatnyi kilengéstől, de régóta tartja magát a világ piaci áron a gáz ára, így mi is drágán kapjuk.
A hazai kitermelés, pedig csak részben fedezi a szükségletet, az kell a stadion fűtésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!