A fél ország külföldön nyaral, az a tévhit honnan ered hogy itt szegénység van?
Ma jöttem haza külföldről, lépni nem lehetett a reptéren annyi ember volt.
Még mielőtt felmerülne hogy külföldiek, elárulom szinte kivétel nélkül magyar beszédet hallottam.
Mégis hol van itt nagy nyomor?
4: Ez egy iszonyatos ferdítés... Én mindennel együtt külföldi nyaralást nem tudok megengedni belföld helyett vagy nem úgy jön ki lépés, de őszintén szólva nagyon nem izgat. Igazából sok helyet akarok még Magyarországon felfedezni, más klíma nem szívügyem, tenger sem izgat annyira. 4-5 belföldi üdülés helyett esetleg el tudnék menni egy külföldi nyaralásra, de nekem nem éri meg. Nem jönne ki annyi nap és drágább lenne. Ráadásul nem szeretek külföldi ételeket, úgyhogy bajban lennék és nem tudnék sok napra menni ezért sem. Én nem értem az emberek számolgatását, mert külföldön minden drágább az egzotikus ételekkel és a tengeri hajókkal.
35/F
32+
S ahogyan felvezettem, igényekben is más. Nem összehasonlítható! Ahogyan a moslék TV2 is idióta módon hasonlítja össze az Adriát a Balatonnal. Nem ugyanaz semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!