Aki szénnel vagy fával tüzel és szennyezi a levegőt, azt nem kellene kegyetlenül megadóztatni?
Nagyon nem igazságos, ha a szomszéd telepöfögi a levegőt szén és fatüzelés melléktermékével (sok por és mérgesgáz), amihez képest a gáztüzelés friss hegyilevegő, azt hagyják. Gyermekeink meg így nőjenek fel egészségtelen környezetben, mert ez az orbáni szabályozás..
Kéményadó bevezetése kell, de azonnal!!
Miért?
És akik hulladékkal fűtenek az miért jobb a tűzifánál?
Csak várd ki, hogy mikben és mikkel fognak tüzelni, meg hogyan, ha pl. hirtelen kéne kémény, de nincs.
Szerencsésnek fogod érezni magad, hogy a szomszédod használható fűtőeszközben, kéményt használva tüzel szénnel, fával; pláne ha a fa nem frissen vágott, nedves.
kérdező!
Minden szavad helytálló! De...de mi a teendő? Mert én pont ilyen szituban szenvedek(szenvedünk), és ötletem sincs...pláne úgy, hogy ezt a füstöt a hatalom kelti..
Nemrég még füstkommandót akart az LMP, most meg tüzifát követel..
Hogyisvanez?
Az adó nem jó ötlet, bár igény lenne rá.(államilag)
Nincs kéményem, mert harminc éve gázzal fűtök. Most viszont már megterveztem hová is teszem a nagy tűzhelyet, és a kivezető kéményt. Nekem rengeteg gyantás fám van, az okádni fogja a füstöt. Jelenleg nem kapni olyan tűzhelyet, ami kellene(ami van, az 710e Ft)..
Egyelőre marad a gáz.
Valamit akkor is tenni kell. Igen, amit többen írtak a gumik, szemét eltüzelése is valós probléma! Fuldokolni lehet sokkal és ezen a helyzeten a sok minden nem segít. Ráadásul sokan nem veszik a fát. Maximum elveszik, illegálisan termelik ki..
Ez régóta így van, eddig sem volt oké. Most viszont még rosszabb a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!