A Fidesz a legveszélyesebb ellenfelének a Momentumot tartja, ezért tüzel a teljes propagandamédiájával 0-24-ben Cseh Katalinra és Donáth Annára?
Emellett csak Dobrevet támadják Apró Antalon kereszül.
A Fideszmédia ugyanis tudható; mindig csak a valódi ellenfelét támadja: korábban Bajnait, Botkát, Szélt majd Vonát támadta ilyen vehemenciával, az EP kampányban pedig a Jobbikot és Jakabot.
Ellenben az MSZP-t és a Mi Hazánk Mozgalmat szinte csak a Fidesz tartja lélegeztetőgépen.
Szerintem hatalmasat tévedsz, pontosabban szólva úgy érzékeled a dolgokat ahogy a Fidesz szeretné.
Megfigyeltem hogy a valódi ellenfelekről azt tüntetik fel hogy senkik, és ennek megfelelően is állnak hozzájuk.
Ellenfélnek pedig mindig olyant tüntetnek fel, akik valójában nem sok vizet zavarnak. Logikus, hibátlan manipuláció.
#1 vagyok:
Ha belegondolsz, akkor a fidesz támadásának azzal a következményével is számolniuk kell, hogy esetleg a célpont visszatámad. Te kivel packáznál inkább?
Nem hiszem, hogy a Momentum ellenfél lesz, miután felfedték a hátterüket, a múltjukat és a hálózatukat.
Csak a megtévesztett fiatalokat sajnálom, hogy hagyták félrevezetni magukat.
És kiderült már valami a Cseh anyjáról? És a "párjáról"?
A Gyurcsány feleségét meg addig lehet kritizálni a hitelessége okán, amíg a családi zabrált házban lakik. Pedig az anyukájával segítettek összecsalni eleget a közvagyonból a vállalkozóvá rendszerváltott volt propagandista férjének ahhoz, hogy saját villát vegyenek maguknak.
"maga a momentum egy nemzetellenes vonalat képvisel"
Ja, ezzel magyarázható, hogy eddig csak a magyarok emllett álltak ki.
"A Momentum képviselői az EU-ban soha nem fogják Magyarország érdekét képviselni"
Néhány hónapja vannak az EU-ban, de már többet tettek Magyarországért, mint a fidesz az elmúlt 30 évben.
Szóval nem tudom, hogy miért hazudsz össze-vissza.
#3, #5-nek:
Te abban tévedsz, hogy külön választod a te véleményedet az enyémtől.
Ugyanarról beszélünk csak én mindössze kiegészítem annyival, hogy a gyávaság eleve a jellemük, politikájuk része. Természetes alap hozzáállásuk. Önkritika=0
A libsi média is megtenné ugyan ezt fordítva. Donáth szexuális zaklatásai magas labda, nyilván lecsapják.
Momentum pedig az új SZDSZ. Tagjaikban közös, hogy fiatalok és baloldali politikusok leszármazottjai. Nem önerőből, a semmiből jött cukik csapata.
Addig olvassátok ezt a posztot ameddig nem törlik. Mert fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!