A rezsicsökkentés milyen hatással volt az életedre? Nem volt lelkiismeret furdalásod, hogy mégiscsak meglopod az embertársaidat ezzel?
Az állam pénzéből vásároltál rezsi energiát, jelképes összegért, full bűnözőnek is érezhette volna magát egy racionális ember. Hiszen más emberek adójából, abból a pénzből amiért más dolgozott meg, hajtotta igába a fejét, szenvedett érte, te dőzsöltél. Akárcsak egy kokain maffiózó Amerikában, csak azért kisebben, de az elv ugyanaz. Más nyomorán dőzsöltél.
Neked nem volt bűntudatod amikor a rezsicsökkentés idején sokat fogyasztottál? Mert én akkor is bőven belefértem volna a mostani keretbe, mert nem fogyasztok sokat. Nem fért bele akkor sem erkölcsileg.
Huh, nagyon dőzsöltünk a szigetelt házukban a 21 fokban tényleg. Menten szégyenlem is magam, hogy eddig nem fizettem 200 ezret a 200 ezres diplomás kozszferas béremből.
Nekem jótékonykodhatsz, mert kajára nem jut majd, mondhatom a számlaszámom?
10:
Minden országban az emberek szinte összes pénzét elviszi a lakhatás meg a rezsi ahol nem jurtákban élnek.
Ha ezzel nem értesz egyet, el lehet innen menni ODA ahol szerinted kolbászból van a kerítés IS. Tessék, lehet menni.
Kérdezőt valami ilyesminek képzelem el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!