Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A rezsicsökkentés milyen...

A rezsicsökkentés milyen hatással volt az életedre? Nem volt lelkiismeret furdalásod, hogy mégiscsak meglopod az embertársaidat ezzel?

Figyelt kérdés

Az állam pénzéből vásároltál rezsi energiát, jelképes összegért, full bűnözőnek is érezhette volna magát egy racionális ember. Hiszen más emberek adójából, abból a pénzből amiért más dolgozott meg, hajtotta igába a fejét, szenvedett érte, te dőzsöltél. Akárcsak egy kokain maffiózó Amerikában, csak azért kisebben, de az elv ugyanaz. Más nyomorán dőzsöltél.

Neked nem volt bűntudatod amikor a rezsicsökkentés idején sokat fogyasztottál? Mert én akkor is bőven belefértem volna a mostani keretbe, mert nem fogyasztok sokat. Nem fért bele akkor sem erkölcsileg.

2022. aug. 7. 11:32
1 2
 11/19 árokpart ***** válasza:
65%
Az ilyen embereket mint te kérdező honnan a fenéből szalasztják? A rezsicsökkentés miatt tudtunk sokan főleg vidéken újra egyről a kettőre jutni. Ha meg netán gyerek vagy akkor foglalkozzál a nyári szünettel és ne szóljál bele a felnőttek dolgába és főleg ne oktasd ki őket.
2022. aug. 7. 12:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És még csodálkoznak az ismerőseim, hogy miért tartom elmebetegeknek a fideszeseket… a kérdező egy tökéletes példa.
2022. aug. 7. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Huh, nagyon dőzsöltünk a szigetelt házukban a 21 fokban tényleg. Menten szégyenlem is magam, hogy eddig nem fizettem 200 ezret a 200 ezres diplomás kozszferas béremből.

Nekem jótékonykodhatsz, mert kajára nem jut majd, mondhatom a számlaszámom?

2022. aug. 7. 12:57
 14/19 A kérdező kommentje:

10:

Minden országban az emberek szinte összes pénzét elviszi a lakhatás meg a rezsi ahol nem jurtákban élnek.

Ha ezzel nem értesz egyet, el lehet innen menni ODA ahol szerinted kolbászból van a kerítés IS. Tessék, lehet menni.

2022. aug. 7. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a tökéletes példa, miért is kellene újranyitni a Lipótot...
2022. aug. 7. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
A kérdező tökéletes példa arra hogy miért reménytelen ez az ország, miért kell külföldre költözni.
2022. aug. 7. 13:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdezőt valami ilyesminek képzelem el:

[link]

2022. aug. 7. 13:19
 18/19 árokpart ***** válasza:
14-es Ó hát hogyne vinné el a lakhatás. Azért tud még a cseh, de már lassan a szerb ember is utazni a világban és élni az életét. Mégcsak nem is a nyugati országok példéjét hoztam fel.
2022. aug. 7. 14:59
 19/19 árokpart ***** válasza:
Viszont kérdező még mindig nem értem, hogy miért jó neked egy olyan ország ahol az emberek életének a lakhatás veszi el a nagy részét. Ki fog akkor szolgáltatni, ki fog tudni vállalkozást alapítani, miből lesz egy ilyen országnak vásárlóereje, hogy fogyasztani is tudjon és a fogyasztás új lehetőségeket, esetleg saját ipart és mezőgazdaságot is eredményezzen. Furcsa egy új közgazdasági tételt próbálsz felfedezni ami nem működik.
2022. aug. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!