Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A rezsicsökkentés milyen...

A rezsicsökkentés milyen hatással volt az életedre? Nem volt lelkiismeret furdalásod, hogy mégiscsak meglopod az embertársaidat ezzel?

Figyelt kérdés

Az állam pénzéből vásároltál rezsi energiát, jelképes összegért, full bűnözőnek is érezhette volna magát egy racionális ember. Hiszen más emberek adójából, abból a pénzből amiért más dolgozott meg, hajtotta igába a fejét, szenvedett érte, te dőzsöltél. Akárcsak egy kokain maffiózó Amerikában, csak azért kisebben, de az elv ugyanaz. Más nyomorán dőzsöltél.

Neked nem volt bűntudatod amikor a rezsicsökkentés idején sokat fogyasztottál? Mert én akkor is bőven belefértem volna a mostani keretbe, mert nem fogyasztok sokat. Nem fért bele akkor sem erkölcsileg.

2022. aug. 7. 11:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt lehet mondani a CSOK-ra és minden másra is, amit az adónkból fizetnek.

Az állam ellopja a pénzedet adó címén, hogy olyanokanak adja, akik ezért rászavaznak.

2022. aug. 7. 11:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Alberto Del Rio vs Ryback a summerslamen főmeccsén.
2022. aug. 7. 11:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a nagycsaládosok is fill bűnözők mert nem fizetnek szja-t,ill mások fizetik helyettük is.

A fogyasztásom ezután is annyi lesz mint eddig, ugyanúgy fizetem a rekordmagas áfát mint mások, ugyanúgy nem jár oktatás és eü mint másoknak,a rekord áremelés is ugyanúgy érint..szerinted ilyen életszínvonal mellett jogos bármilyen lelkiismeret furdalás bármiért is?

2022. aug. 7. 11:40
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem kaptam kedvezmenyt, kiestem minden lehetosegbol, csak folyamat befizetek, ugyhogy nincs lelkiismeret furdalasom, es akkor se lesz amikor el fogom venni azt ami nekem kell, amikor mar nem lesz oenzem a folyamat befizetes mellet.

Es ne gondold azt, higy ezzel egyedul leszek.

2022. aug. 7. 11:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
#1 Nem egészen.Mert hiába a rezsi rizsa csak kiderült, hogy semmiféle engedmény nem volt.Az akkori piaci áron fizettük az energiát, sőt.Mikor alacsonyabb volt a világpiaci ár, akkor még többet is fizettünk a rezsicsökivel.
2022. aug. 7. 11:50
 6/19 anonim ***** válasza:
Egyébként kedves kérdező, az "állam pénze" az a magyar emberek pénze, nem a fideszé vagy Orbán Viktoré.Ha igaz is lenne amit írtál, akkor közösségi finanszírozású volt a rezsi, és nem a kormánytagok fizetéséből került kipótlásra.
2022. aug. 7. 11:51
 7/19 A kérdező kommentje:
Nekem még így is bűntudatom lesz, mivel bőven bele fogok férfi mindkét energia támogatás korlátba így továbbra is másoktól veszem el a pénzt. Cserébe sokat jótékonykodom.
2022. aug. 7. 11:56
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy a "rezsit" amerikai dollárban árulják, majd akkor lehet dumálni, ha a magyar fizetéseket is abban adják. Az egyetlen, aki itt meglopja az embertársait, az a mindenkori kormány és jegybank, akik 30 éve hagyják az árfolyamot az egekbe elszállni.
2022. aug. 7. 12:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az azért megvan sokaknak hogy 14-19 között többet fizettünk mint a világpiaci ár?

Rezsicsökkentett emelt ár XD

És ha nem viszik le szándékosan a forint árfolyamát olaj gáz stb sokkal olcsóbb lenne nekünk...

2022. aug. 7. 12:19
 10/19 árokpart ***** válasza:
100%
Kérdező szerintem menjél el sürgősen egy szakrendelésre. Nem képzeld el normális ember nem érzett semmi ilyesmit azt érezte természetesnek, hogy nemcsak a rezsire keres.
2022. aug. 7. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!