A rezsicsökkentés milyen hatással volt az életedre? Nem volt lelkiismeret furdalásod, hogy mégiscsak meglopod az embertársaidat ezzel?
Az állam pénzéből vásároltál rezsi energiát, jelképes összegért, full bűnözőnek is érezhette volna magát egy racionális ember. Hiszen más emberek adójából, abból a pénzből amiért más dolgozott meg, hajtotta igába a fejét, szenvedett érte, te dőzsöltél. Akárcsak egy kokain maffiózó Amerikában, csak azért kisebben, de az elv ugyanaz. Más nyomorán dőzsöltél.
Neked nem volt bűntudatod amikor a rezsicsökkentés idején sokat fogyasztottál? Mert én akkor is bőven belefértem volna a mostani keretbe, mert nem fogyasztok sokat. Nem fért bele akkor sem erkölcsileg.
Ugyanezt lehet mondani a CSOK-ra és minden másra is, amit az adónkból fizetnek.
Az állam ellopja a pénzedet adó címén, hogy olyanokanak adja, akik ezért rászavaznak.
Ezek szerint a nagycsaládosok is fill bűnözők mert nem fizetnek szja-t,ill mások fizetik helyettük is.
A fogyasztásom ezután is annyi lesz mint eddig, ugyanúgy fizetem a rekordmagas áfát mint mások, ugyanúgy nem jár oktatás és eü mint másoknak,a rekord áremelés is ugyanúgy érint..szerinted ilyen életszínvonal mellett jogos bármilyen lelkiismeret furdalás bármiért is?
Soha nem kaptam kedvezmenyt, kiestem minden lehetosegbol, csak folyamat befizetek, ugyhogy nincs lelkiismeret furdalasom, es akkor se lesz amikor el fogom venni azt ami nekem kell, amikor mar nem lesz oenzem a folyamat befizetes mellet.
Es ne gondold azt, higy ezzel egyedul leszek.
Az azért megvan sokaknak hogy 14-19 között többet fizettünk mint a világpiaci ár?
Rezsicsökkentett emelt ár XD
És ha nem viszik le szándékosan a forint árfolyamát olaj gáz stb sokkal olcsóbb lenne nekünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!