Más is várja már, hogy a vidéki fideszesek megkapják a decemberi rezsiszámlákat?
Figyelt kérdés
Majd Orbán papa ledönt velük egy páleszt a kameráknak és minden meg lesz bocsátva.2022. aug. 7. 08:09
31/41 anonim válasza:
remélem a kedves moderátorok ezután a hozzászólásod után végleg kitiltanak :)
hányszor kell még ezt a provokálás törölniük?
32/41 A kérdező kommentje:
31 Ebben mi a provokáció. Csak elmondta hogy lepontozott. Ha nem mondja el akkor is lepontoz.
2022. aug. 7. 11:45
33/41 anonim válasza:
31: bevallom, most vegigolvastalak. de persze ugyanugy lepontoztalak
34/41 anonim válasza:
szegény gyurcsnyistáknak nagyon gyenge az idegrendszere, ezért pontoznak le
ha 2-4 sornál többet nem fog fel az agyuk miért pontoznak le?
nem az én hibám, hogy a több CSP-ért az anyja oxigénhiányosan hozta világra meg kalapáccsal verte a hasát
35/41 anonim válasza:
#15 a lepontozások 9o%-ban röhögve mennek, nem úgy ahigy Te elgondolod🤣
36/41 anonim válasza:
34: gyurcsányistáig olvastam. és ment a 👎🏻
37/41 anonim válasza:
szerintem is tök vicces lenne, hogy az egyszeri dobrev-merinók IQja az 50et jóindulattal súrolja, csak sajnos szavazati joguk van
39/41 anonim válasza:
igen, én is így voltam április 3-án :)
40/41 anonim válasza:
39: ezt most sajnos vegigolvastam, de ugyanugy ment a 👎🏻. vicces hogy en 100%-os vagyok, te meg 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!