Más is várja már, hogy a vidéki fideszesek megkapják a decemberi rezsiszámlákat?
"Gyapjas... Onnan indult, hogy a fideszeseket birkáknak hívták, ezen jól megsértődtetek, és most ti birkázzátok le az ellenzékieket. Régi, visszatérő dolog már a fideszes csapatban, hogy azzal vádolják az ellenzéket, ami rájuk jellemző. :)"
a balosok annyira fantáziátlanok, hogy már a lebirkázásra is szabadalmi jogot nyújtanak be
de mit várjunk azoktól akik azt sem értik, hogy a balLIB-táLIB miért vicces, és a fidesztálib meg miért nem az
nem baj, demonstrálj csak a moderátorok felé
holnap már nem kell jönni dolgozni
Amint bejön a fűtési szezon, itt ki fog törni a balhé.
Az egyszerű emberek közel fele nem fogja tudni kifizetni a rezsit, mert a "nincs"-ből nem lehet!
Egy kicsit spórolunk, így bele fogunk férni a limitbe, és így továbbra is teljes mértékben rezsicsökkentetten kapjuk a gázt.
Az áramot szintén kvázi ingyen kapjuk, mert a fidesz egyik programjában kaptuk a támogatást a napelemre.
Ha ennyi az ára a háborúnak, hogy egy picit spórolni kell, akkor összetehetjük a kezünket.
A nyugati országokban ennél sokkal durvább a helyzet, nincs elég energiahordozó, és ami van is, többszörösébe kerül most.
Én meg olcsóbban kapom, mint 2012-ben.
Aki meg nem fér bele a keretbe, szerintem vígasztalja a tudat, hogy baloldali kormánnyal keret se lenne, rögtön az első 1700 m3 gáz is négyszeres áron lenne.
"Vidéken nincsenek fidderek. a vidéki embernek megvan a magához való esze."
Nézd már meg a választási eredményeket!
"Én már rájöttem, ezek az idióta barmok akkor is fideszesek lennének ha képünkbe mondaná Orbán hogy "végig szopatunk titeket gyökerek""
az idióta barmok azok ti vagytok, 2006ban gyurcsány a pofátokba mondta, hogy abból amit össze vissza ígérgetnek abból egy büdös szó nem igaz
az idióta barom fajtád, meg visítva ordítja vissza a baloldali propagandát, ahol ugyanúgy hazudják szét az idióta barom fejedet, mint 2006ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!