Eddig arról volt szó, hogy NAPONTA 50 liter hatósági áras üzemanyagot lehet tankolni. Erre kiderül, hogy ez mégsem így van? Tudtatok erről?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud erről linkelni jogszabályi helyet, azt megköszönném, mert én kerestem, de nem találom.
2022. aug. 6. 08:11
41/43 anonim válasza:
#38 A cecei kút nem az OMV sajátja de a honlapukon fent is van a lista.
42/43 anonim válasza:
Én már tankoltam többször is, simán ment az egyszerű kérdés: Na akkor hoztok kannát leengeditek a kocsimból vagy fizetek és mehetek?
Nem választották az elsőt, ugyanis mást nem tehettek volna, így hát ennyit erről.
43/43 anonim válasza:
Utolsó, nagyon kemény vagy, de nem is az a kerdés, hogy te tankolhatsz-e, hanem az ár :D nyilván nem szívják ki az autódból, mit pattogsz? max rábsszák a maradékra a piaci árat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!