Eddig arról volt szó, hogy NAPONTA 50 liter hatósági áras üzemanyagot lehet tankolni. Erre kiderül, hogy ez mégsem így van? Tudtatok erről?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud erről linkelni jogszabályi helyet, azt megköszönném, mert én kerestem, de nem találom.
2022. aug. 6. 08:11
21/43 anonim válasza:
18
Ársapkával 10 litert, a többi piaci ár, ami most éppen 700Ft/l a 95-ös benzin.
22/43 anonim válasza:
Tegnap mentem 220 km-t majd teletankoltam a kocsit, semmi probléma nem volt. Mondjuk én nem is 5km-enként állok meg 2 decit rátankolni a 220 km-en.
23/43 anonim válasza:
16: Nincs 10 literes szabályozás, 50 liter a limit. Annyi van, hogy ha mondjuk ma reggel tankoltál egy MOL kúton 10 litert és este szeretnél újabb 10 litert tankolni, akkor az estit már piaci áron kell kifizetned. Feltéve ha azt is MOL kúton szeretnéd tankolni, mert más kutakkal nincsenek összekötve (még).
25/43 anonim válasza:
Ti ennyire nem tudtok olvasni? A cikk hol írja, hogy 10 literes szabályozás van??? NINCS ilyen. Napi 1 szabályozás van, de az is csak MOL kutaknál.
26/43 anonim válasza:
24: Értem, de senki nincs kötelezve, hogy több részletbe tankoljon. De tegyük fel, hosszú útra indulsz és reggel csak 10 litert tudsz tankolni, mert annyi fél a tankba, akkor ez azt jelenti egy átlag autó esetében, hogy van kb 50 liter üzemanyagod, ami 6,5 literes átlagfogyasztással kb 770 km hatótávot jelent. Mennyire életszerű, hogy valaki ennél többet megy magánszemélyként?
27/43 anonim válasza:
Sok OMV kúton max. 10 liter az ársapkás, a többi piaci áras. Pontosítva: a sima 95-ös töltőpisztoly automatikusan leáll 10 liternél. A többi prémium kategóriából bármennyit tankolhatsz piaci áron.
28/43 anonim válasza:
26. Plusz ha annyira hosszú útra indulsz, nem reggel tankolnék rá 10 litert hogy maxon legyen hanem elmennék az út feléig, és ott teletolnám.
El sem tudom képzelni, hogy miért jó napi hatszor tankolni nevetséges 5000 forintokért.
29/43 anonim válasza:
Ez csak a sz@rrágóknak,az ügyeskedőknek
30/43 anonim válasza:
29-es folytatása.
probléma. A normál autósoknak nem. Tankolok amikor kell és kész. Ki tankol napon belül, több, mint 50 litert? Többször is.
Mindenen rugóznak, mindenért ugatnak, gondolom nem tetszik nekik, hogy kezdik kiszűrni az ügyeskedőket😄.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!