Ha valaki nem tud boldogulni miért egyből Orbánt szidja?
Ez valami fóbia ezeknél az embereknél? saját tehetetlenségüket, impotenciájukat másra/másokra akarják kivetíteni és ezzel mentik fel magukat, hogy azt az embert szidják, aki megvédi a magyar embereket a külső erők támadásaitól (így őt is)?
Kevesen vannak és hangosak, ha nem tetszik, akkor el lehet innen menni!!
Választásokon meg jól felsülnek, aztán meg hőbörögnek..
Magyarországnak van a világon legjobb kormánya, mert megvédi a lakosságát. Hálás köszönet a Miniszterelnök Úrnak!
Ő a világ legnagyobb politikusa és a miénk!
Minden napra ide vezényelnek egy agyhalott suttyót, hogy felnyalja az orbán imidzsét.
Nyilván erre értelmes embert nem találnak - ezzel kell beérnünk.
Az viszont tény: ha orbán akkora ász lenne mint amilyennek hisz magát, és az ország normálisan, élhető jövőképpel rendelkezne, akkor nem lenne szükség ezekre a (bér)nyalókákra!
Én azért szoktam az Orbánt szidni mert 12 éve Ő irányítja az országot és ez okból nagyon sok helyen ott van már a tetteinek a nyoma.
Mivel 22 éves vagyok csak így az én adómat nem veszi el.
Csak van egy mondás amit én szeretek alkalmazni az életben. Ez úgy szól, hogy "Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan.".
Ezért szoktam átgondolni előbb azt, hogy nekem most anyagilag kedvez a kormány tehát elkezdem keresni azokat a területeket amiket a tőlem kiesett bevételüket megpróbálják visszahozni.
Majd ennek fejében lokálisan teszek és leszavazok az összefogásra.
Bár sokra nem mentem vele, de mint Magyar állampolgár én megtettem ami tőlem telik.
Anyám is azt szokta mondani, hogy el kell menni szavazni.
Mert ha nem mész el szavazni akkor nem tettél semmit az ország változásáért és akkor nem illik sírni azért ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!