Balosok! Vida Ildikó a NAV elnöke volt, mégis felháborodtatok azon, hogy nem volt nyelvvizsgája és csak tolmáccsal tudott boldogulni. Karácsony főpolgármester úrnál ez miért nem probléma nálatok?
De bizony volt felháborodás.
Nem gond, tudjuk, hogy a legtöbb ellenzéki szavazónak nagyon szelektív a memóriája...
Amit belinkeltél, azon csak az olvasható, hogy az általa vezetett szervezetnél, a saját maga által meghatározott munkafeltételeknek sem felelt meg a tudása.Nincs szó semmiféle felháborodásról.
Ahogy már írták, csak nevetségessé tette magát.
1. Nem háborodtunk fel Vidánál, csak röhögtünk rajta
2. Karácsony tud angolul
Nem háborodtunk fel, hogy nem volt nyelvvizsgája. Egyszerűen nevettünk a nagy felkészületlenségén.
Ha Csányi Sándor elmegy a közértbe, hogy kenyeret vegyen, de nincs nála bankártya és pénz, és nem adják oda neki a kenyeret, és hőbörög, az is nevetséges. Senki nem mondja, hogy nincs pénze, de ha felkészületlenül megy valahova, akkor nevetséges helyzetbe hozza magát.
Tudta, hogy nem tud angolul, aztán mégis balhézni akart... Karácsony ha olyan helyzetbe kerül, nyilván visz magával tolmácsot, és nem kerül lehetetlen helyzetbe.
Látod, kérdező Karácsony tökéletes.
Én azon vagyok meglepve, hogy "speciális szakmai angolt" beszel.
Szociológus.
A szociológia az emberekkel, az emberek életével, társadalmi kérdésekkel foglalkozik.
Épp ezért tudnia kellene magabiztosan beszélnie hétköznapi dolgokról a speciális tudásával.
Különben a mondatszerkezetek még ugyan azok,a nyelv felépítése valtozik.
Nem is értem hogy lehet ilyet benyögni, pláne elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!