Az elmúlt évtized százezres nagyságrendű elvándorlásában mekkora felelőssége van a kormánynak?
Én speciel nem CSAK a pénz miatt jöttem el! Alapvetően talán már tudnék annyit keresni otthon is, mint most, vagy közelit, de nekem a légkör is fontos. Stabilabbnak érzem az életem külföldön és a munkám is.
Egyszerűen még Budapest is egy nagy falu, ahhoz képest, ami máshol van! Mindenhol vannak droidok, meg barmok, magam is találkoztam velük külföldön is, de qva sokat számit az, ha hozzád hasonló nyitottabb fajtájú -huh ez most úgyis aktuális- emberek vesznek körül, mintsem folyamatosan lehajtott fejű depis közeg.
#24: én iskola után egyből kimentem, semmivel nem foglalkoztam itthon, majd 10 év után, haza jöttem, vettem egy háztat... majd 1~1.5 év után kapok a NAV végrehajtási részlegétől fizetési felszólítást.
Kiderült, hogy mivel itthon nem tudták, hogy én nyugaton dolgozom, biztosított vagyok, évekig gyűlt, a havi pár ezer, amit végül végre hajtásra raktak...
5 év után elévült, így mire hozzám került, már csak 3 és fél év maradt, mivel "piti" összegről volt szó, azt a 180 ezret kifizettem, mint papírok után futkossak, hivatalos fordítás...
27-es, ezt hivják biológiának!
Mindig születnek új emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!