Ha Magyarországon pár évtized múlva polgárháború törne ki a cigányok, ukránok és kínaiak közt akkor ti ki mellett állnátok?
A statisztikákból egyértelműen látszik, hogy a fehér magyar lakosság pár évtized múlva el fog fogyni. Egy csomóan kivándorolnak külföldre, az itthon maradt rész pedig elöregedik, mert annyira kevés a fiatal.
A magyar nyelvűek közt egyedül csak a cigányok szaporodnak és növekszik a számuk. Kelet-Magyarországon már egy csomó falu teljesen cigányok lakta, és más városokban is rohamosan emelkedik az arány a cigányok javára.
Azonban az ukránok száma ugyancsak emelkedik. Mivel egy csomó magyar cégnek egyszerűbb olcsó ukrán munkaerőt alkalmazni és minimálbérért több műszakban dolgoztatni. Egy rakás gyárban a fizikai munkások már mind ukránok. A Samsungban is Gödön pl már több az ukrán (de mondhatnék akármilyen gyárat példának).
Egyre jobban növekszik az ukránok száma.
A másik csoport, akik szintén nagy mértékben növekednek, ők a kínaiak.
Noha a kormány nyomataja a bevándorlásellenes propagandát, de ez csak az egyszer batyús migránsokra vonatkozik. A milliomos shanghaji befektetőkkel amúgy semmi bajuk nincs, ők jöhetnek nyugodtan. Így a gazdag kínai befektetők kilószámra vásárolják fel Budapestet. Saját személyes élményem, hogy egyszer egy olyan ingatlanirodát láttam Pesten, ahol csak kínai nyelven voltak kirakva a hirdetések. A Duna-parti luxuslakásokban is amikor ott sétáltam, több ázsiait láttam mint európait. Az ismerőseim amikor albérletet kerestek, akkor egy csomó lakásnál kínaiak voltak a kiadók. Ezek szerint ha a migránsok gazdag kínaiak akik felvásárolják az országot akkor tényleg semmi baja vele a kormánynak.
Azt pedig mondanom sem kell, hogy Józsefváros, Kőbánya vagy Újpalota mára már kínai lett, egy csomó helyen az utcán is már csak kínaiul vannak kiírva a dolgok.
Így néhány évtized múlva, amikor a megmaradt pár százalék fehér magyar azon fog vitatkozni, hogy genderfluid transzneműek a Pride után mehetnek-e majd queer toalettbe vagy sem addig a lakosság már csak ebből a három csoportból fog állni:
- Cigányok (ők lesznek egyedül a magyar anyanyelvűek, a magyar kultúra védőbástyái)
- Ukránok
- Kínaiak
- más opció
Semmit sem fogok észrevenni belőle, mert már 3 éve nem MO-on élek.. 🙃
Vannak ugyan cigányok, és nő is a számuk sajnos de számottevően elhanyagolható lesz a téma még évtizedek múlva is, ugyanis magyar is születik csak ugye kevés mert nincs meg a feltétel és csóróság van, azért meg nem kell gyerek mert társadalmilag elfogadott, legyek csavargó, lator amit igen csak szerettek ráaggatni ezelőtt pár évtizede olyan fiatal kölykökre akik, nem szerettek volna 25-30 évesen szülők lenni.
Én a cigányokon kívül más néppel olyan értelemben kijönnék hogy nyitva lenne az ajtóm előttük ha barátra lenne szükségük és egy jó kapcsolatra. A szaros gyári munkámat nem féltem, ugyanúgy forgolódnék a targoncával Kanadában is emberibb pénzért, mint most 200ért, akkor most nekem is szégyellnem kéne magamat akárhova mennék dolgozni, mert lehet azt gondolja az anyaországi hogy koszos magyar minek jöttél?
Családtagjaim élnek külföldön, és nincs rossz tapasztalatuk másokkal.
A magyar elkorcsosult az évtizedek alatt, nem szabadott volna a cigányokkal még barátságot sem ápolni, régen milyen nagy balhékat összehoztak az akkoriak, lásd forradalom. Akkor még mondhatta az ember hogy magyarként mire vagyunk képesek.
Szerencsétlen életünk van, ahogy a Szerbeknek és Románoknak, Szlovákoknak is kijutott a cigányokból.
Félreértetted. Azért repítenek golyót a fejedbe, mert nem állták be semelyik csoport mellé, akik esetleg megvédett volna.
Ergo inkább meghalsz mintsem bárhová is beállnál. Végig semleges maradsz.
Olyan opció miért nincs, hogy elzavarni a fideszt, kiutasítani a sáska kínaiakat a 3,14csába az utolsó szemig, hazaküldeni az ukránokat és a magyaroknak adni munkát, a cigányokat meg fordítva elkezdeni segélyezni, hogy 0 gyerek után kaphatnának csak segélyt?
Ennyit kellene tenni és nem lenne szükség egyik kérdésben vázolt opcióra sem.
Pedig az évszázad végére más már nemigen lesz, aki magyarul fog beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!