Miért jobb Az illiberalizmust mint a liberalizmus magyarok szerint?
Szerintetek miért Van az hogy magyaroknak azaz nekünk az illiberalizmus azaz hogy nyomjunk el másokat akik nem ugyanúgy gondolkodnak mint mi?
Én azon a véleményen vagyok hogy mindenkit el kell fogadni úgy ahogy van amíg másnak nem árt
Csak az a baj hogy Magyarországon kitalált érveket hoznak fel hogy miért árt egy adott csoport másoknak ami nincs mire alapozva
Én a szélsőjobbosokat mindig lelki sérült beteg embereknek kezeltem, mivel azok is. Sajnos a több évtizedek kommunizmus ránk zúdítottak ezt a több generációnyi életképtelen lelki nyomoroncot, akik telis tele vannak gyűlölettel, ostobasággal, a világ teljes nem értésével. Ilyen negatív közegben valóban nem könnyű elérni valami célt, mert az ilyen emberek csak lerántják a maguk mételyes bűzös szintjére a másikat.
Az sem véletlenül van, hogy azok a magyarok akik elértek valamilyen kiugró teljesítményt, ők mind külföldön éltek, ami nem csoda hiszen ilyen közegben nem lehet alkotni, csak elpusztulni.
Az miatt amit a jelen politikai liberális elit tesz és az azt követő lobbik művelnek.
Találó név az illiberális mert ez ellen van.
Liberalizmus mint eredeti jelentéssel természetesen nincs probléma de amiket írtam nem arról szól.
„magyaroknak azaz nekünk”
Te maximum álmodban akarsz magyar lenni. Attól, hogy a Google-fordítóból ki tudtad másolni a szöveget, te még nem fogsz magyarrá válni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: a magyarok jelentős részében (itt főként a kocsmapulttámasztókat értem) megvan az a hajlam, hogy mindenkit is lenézzenek bármiért. Na, nekik tökéletesen kézenfekvő az illiberalizmus, ami csak azt engedi meg, amit konkrétan megenged. Tehát bármit lehet csinálni, amíg azt nem mondják, hogy azt nem lehet.
Normálisabb helyeken ezt diktatúrának hívják, de hát kinek mi a kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!