Miért nem fogjátok fel, hogy soha nem volt igazi rezsicsökkentés?
"A fidesznyik nem érti mert ez az állítás ellenkezik a szektavezére állításával, a többiek mind tudják."
cáfoltam a dobrev istened narratíváját, le is pontozott a horda
szóval miért is nem csökkentett a piaci szolgáltató, amikor a piaci ár csökkent?
Az ÁFA meg magas, mint világrekord! Az SZJA azért alacsony, mert azt a gazdagok is fizetnek néhányan, és őket igyekszik kímélni a kormány. Az ÁFA azért magas, mert azt a szegények is fizetik, rajta van mindenen, amit megvásárolsz, tehát azt próbálják elkerülni, hogy a gazdagok nagyobb terheket viseljenek mint azok, akiknek a mindennapi betevőt is nehéz előteremteni.
Ezt mindenki tudja. A multik 9%-os adót fizetnek, a magyarok pedig rekord ÁFÁT mindenre.
Én Gyurcsány alatt is pont annyi adót fizettem, mint most.
Viszont a rezsim kevesebb, mint Gyurcsány idejében, tizensok éve.
Téged sem az eszedért szeretnek :D
#4-nek:
Jót röhögök azon hogy a többiek pontoztak le, miközben azt hiszed hiszed hogy én voltam. XD
Nem pontoztalak.
Mert a konteódhoz való ragaszkodás okán már olyan marhaságokban kell hinned a valós tények helyett, minthogy Orbánt nem a magyar nép választotta meg, vagy hogy a fosszilis energia kivezetése bárkinek is a tönkretételéről szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!