Mi a véleményetek arról hogy 5 ember tüntet Budapesten a tüzijáték ellen?
A Hang nevű szervezet 5 aktivistája tüntet az augusztus huszadikai tüzijáték ellen,miközben azt mondják hogy 200 000-en vannak velük.
Mi a véleményetek,sikeres lesz a nagy tüntetés?
Értelmetlen tüntetés, már le van szervezve - fizetve.
Ha tízezrek mennének, max bumm-bumm nélkül maradnak,
de pénzt akkor is kiadják, mert már meg van a szerződés rég.
60% -os alkotmányos költséggel, jó biznisz mindkét félnek.
#3 "Igen, annyira, mint a többi idei tüntetés. Bekerülnek a hírekbe. Mondjuk nem tudom, minek."
Emlékezz, még Orbán is megmondta pár hónapja: az ellenzékiek meg majd gondoskodnak a szórakoztatásunkról.
"A Hang nevű szervezet 5 aktivistája tüntet az augusztus huszadikai tüzijáték ellen,miközben azt mondják hogy 200 000-en vannak velük."
Ez egyébként jó taktika. Legközelebb majd kimegyünk a haverokkal 10-15-en és kiteszünk egy plakátot magunk mellé, hogy velünk meg 2 millióan vannak és mi ezt+meg azt követeljük. Mondjuk tüzijátékot minden városba, hogy ne kelljen érte Budapestre utazni. (tudom, tévé, nem kell) :)
8. Végre egy értelmes hozzászólás, köszi! Sokan viccet űznek belőle, pedig nekik is fog fájni ha nyomorba döntik még jobban ezt a kis országot. :)
7 voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!