A nemzetidegen, ukrán nácikat támogató komcsikkal mi lesz?
Figyelt kérdés
Sokan álltak a gonosz oldalra, az oroszok üldözését, elnyomását, az ukrán területrablást támogatva. Az ukrán náci vezetés támogatja a hadifoglyok, sőt saját állampolgárok kínzását, megsemmisítését, stb. Ez nagyon veszélyes, hogy nálunk is vannak támogatóik. Nem csak a tudatlanok, de értelmiségiek is. Ha ezek egyszer megint hatalomra kerülnének, az is veszélyes lenne. Megint lenne szemkilövetés, államcsőd, vagy bármilyen hazaárulás.2022. aug. 4. 09:39
1/17 anonim válasza:
Ursula von der Leyen köszöni, jól van.
2/17 hollófernyiges válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez egy paródia vagy valaki tényleg ezen a szinten agymosott.
3/17 anonim válasza:
Felcsútiak leszünk, mi mind és megtérünk vala...
4/17 anonim válasza:
Fognak még Washington DC-be rakéták röpködni.
5/17 anonim válasza:
Eggyes libbant kódexek szerint,Makizaj fejedelem álltal hatalmas karavánokkal megindulnak nyugatnak ,hogy végül Kebabisztánban letelepedjenek mosogatónak és takarítónak.
6/17 anonim válasza:
Minden év Július 4-én repkednek azok a rakéták Washington DC-ben... just sayin bro'
7/17 anonim válasza:
Alacsony az a bizonyos kerítés...
8/17 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy a sok kretén moszkovita miért ide akarja importálni azt a fekáliát ami ott van?
Ha annyira szimpatikus az a rendszer, miért nem költöznek oda?
Hely van dögivel.
9/17 anonim válasza:
"Nácikat támogató komcsik"
Az szép, szezont a fazonnal....
10/17 anonim válasza:
Olyan gyönyörűen körbeér ez az újfajta ideológia, a nácik a komcsikat támogatják, mikor az európai igazhitű emberek, meg a komcsi utód rendszer ruszkikat és annak vezetőjét istenitik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!