Igazából a hazai baloldalnak azért nem nő a támogatottsága,mert éppelméjű ember nem akar velük közösködni?
Elég csak ránézni néhány ellenzéki bohózatra amit tüntetésnek csúfolnak.
Az emberek furcsán néznek ki,és artikulálatlanul megy az Orbán egy *eci meg a *urvaanyád stb.
Gondolom én, hogy ez csak azoknak lehet szimpatikus akik hasonló közegben szocializálódnak amúgy is. Értékrend 0.
(Amúgy nem vagyok fideszes 🙏)
A baloldal nem hajlandó tudomásul venni hogy van néhány olyan elem a politikájukban amit a legtöbb szavazó elutasít de mégis erre fektetik a hangsúlyt.
Tudom ez egy komoly dilemma a baloldalnak. Elengedni az lmbq témát vagy a többkulcsos adót, esetleg nem ragaszkodni a piaci energia árakhoz az önfeladást jelentené számukra és esélyt a választási győzelemre. De a jelenlegi irányvonallal a közeljövőben nem fognak választást nyerni.
7, Őőő. Már bocs a kérdésért, de te tudod mit jelent az hogy "baloldal"? Vagy csak a gyúúúúcsány - óóóóóbááán tengelyen tudod értelmezni?
Éppen a baloldal jelenté a szociális politikát. Ami most van az a szélsőséges neoliberalizmus, amit orbán és gyurcsány kézenfogva képvisel.
Nincs ma semmilyen baloldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!