Miért aggódik sok ember?
A 90%-a sem tartozik bele ha egy sátrat is háztartásnak számítunk. Márpedig statisztikailag miért ne számíthatnánk annak?
Kinek mit intézett a kormánya.
XD
1. Mert nem ez a propagált állítás, amit írtál, hanem az, hogy a 210 kWh az az átlagfogyasztás.
2. Mert attól, hogy sokszor ismételnek egy hazugságot, még nem lesz igaz.
3. Ergó sok család a teljes fizetését kell gázra vagy villanyra költse, és ettől éhenhalnak. Már kb. 2 hónap múlva.
Ha így lenne akkor mi értelme ennek a rendeletnek? Csak úgy nem teszi magát népszerűtlenné a Fidesz.Ennek komoly célja van, mégpedig a pénzbeszedés.Ha nem érintené a lakosság legnagyobb részét akkor nem hozták volna ezt fel.
Az egyik célja a pénzbeszedés, a másik az hogy ösztönözze a lakosságot a kevesebb fogyasztásra.De ha a többség alapból sem fogyaszt többet a meghatározottnál, akkor nem fogja tudni ösztönözni hogy kevesebbet fogyasszon.
Én csak azt nem értem akkor miért nem a magyar focihoz nyúlt pl. a kormány? Vagy az nem pazarlás, amennyi pénzt minden hónapba belelapátol?
"A magyar lakosság háromnegyede nem tartozik azok közé, akik átlag felett fogyasztanak."
Nem tűnt fel, hogy hónapok óta csak hazudnak? Miért pont ebben mondana igazat?
"Majd meglátjátok, hogy csak felfújjátok az egészet."
Azért majd megnézném az arckifejezésed, amikor döntened kell, hogy melyik kukából szerezz táplálékot, azért is verekedve. Vagy épp 5 takaróval otthon az 5°C szobában lennél télen.
Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy az a 3 millió is lássa végre, hogy mi folyik az országban már 10+ éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!