Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, szerintetek...

Fideszesek, szerintetek teljesen rendben van, hogy gazdasági és háborús válságban a főnökötök megduplázta a saját fizuját és 600ezres fizetésemelést adott a haveroknak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 02:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Fideszesként aláírom, hogy nincs minden rendben az országban. Mint ahogy bármelyik más nyugati országban sem. De az ellenzékünk miért nem tud valós és reális alternatív megoldásokkal előállni a meglévő problémákra? Így hogyan akarnak szavazatokat nyerni, amikor csak Orbánozásból állnak ki, reális, tényekre épülő javaslatiak pedig nincsenek. Az nem javaslat, hogy "több Európa kell", meg "vibráló demokráciát".
2022. aug. 5. 13:09
 32/41 anonim ***** válasza:
#31 A leállított szigetelési program újrakezdése, a lakossági energetika korszerűsűítés támogatása jó javaslat volt, dehát nem kellett az a magyaroknak, mert Orbán kiharcolta nekünk az olcsó orosz gázt, csak annak sajna felment az ára az EU-s szankciók miatt, amikből mi szintén kimaradtunk Orbán bátor küzdelmének köszönhetően.
2022. aug. 5. 13:17
 33/41 anonim ***** válasza:

32

A haladóknak meg nem kell semmiféle gáz, de alternatíva nincs helyette. Ezzel a bunkó gondolkodással visszakerülünk a középkorba.

2022. aug. 6. 16:02
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen haladókról beszélsz, mivel az ellenzéket kérted számon így egy több évre visszanyúló ellenzéki javaslatot tettem közzé. A középkorba pedig mi térünk épp vissza a fatüzeléssel fűtött iskolákkal, hiszen hála Orbán kül- és gazdaságpolitikájának most olcsó gáz se jön keletről, de pénz se nyugatról. Az ellenzék arra is figyelmeztetett hogy ezzel a pávatánccal az ország két szék közül a pad alá esett, de persze ez akkor is csak hülyeség és lipai visongás volt.
2022. aug. 6. 16:23
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

34

A középkorba éppen Brüsszel repít vissza bennünket. Olyan hitelt törlesztünk, amit meg se kaptunk. Aztán ne kereskedjünk az oroszokkal energiahordozók terén, de más út nincs, de azért ne.... Nagy taps!

2022. aug. 6. 16:29
 36/41 anonim ***** válasza:
Értem, szóval igazából te is tudod, hogy az ellenzék javaslata lett volna a logikus megoldás, de ezt nem tudod megemészteni ezért inkább Brüsszel. Megértem, én is nagyon hülyének érezném most magam, ha a Fideszre szavaztam volna.
2022. aug. 6. 16:34
 37/41 A kérdező kommentje:
Két és feles, mennyire kell ostoba elvakult, megvezetett fideszesnek lenni ahhoz, hogy napi szinten foggal körömmel védd Európa legkorruptabb rezsimét, ami mindent megtestesít, ami teljesen összeférhetetlen egy fejlett ország elveivel?
2022. aug. 6. 16:35
 38/41 anonim ***** válasza:

36

Jó, ez innentől nem vita, hanem kiforgatás. Tipikusan haladó. Menj fát vágni.

2022. aug. 6. 16:39
 39/41 anonim ***** válasza:
#38 Nem kell, mi fogjuk tudni fizetni a rezsit, de gratulálok ahhoz is Orbánnak, hogy most a sok buta paraszt majd letorlja az erdejeinket (a természetvédelmi területeken is), azért hogy aztán égesse a nedves fát, ami még csak nem is fogja rendesen felfűteni a házat. De nyugodtan reagálhatasz a konkrét ellenzéki javaslatokra is, ha szeretnél, csak mivel ezt nem tetted meg, gondoltam nem megy, én meg nem akartam, hogy miattam megerőltesd magad. Egyébként valószínűleg nem is az emberek miatt hozták ezt a rendeletet, hanem azért, hogy el tudjanak adni fát külföldre, mert nincsen pénze az államnak. Tényleg, ha már középkor, nálatok lecserélték már a megyés pecséteket vármegyésre? Tudod mi most erre is elköltünk egy pár milliárdot, tábla és pecsétcserére, egy válság közepén. Kereszteshadjárat az EU ellen mikor?
2022. aug. 6. 17:27
 40/41 anonim ***** válasza:

39

Nahát, ebben a véres diktatúrában tudod fizetni a rezsit? Szép öngól :)

Konkrét ellenzéki javaslatot mutass pl migrációról.

Mert a szigetelősdi az el lett végezve, és nem ellenzéki ötlet volt.

2022. aug. 6. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!