Háborús veszélyhelyzetben mi szükség van az ellenzéki pártok milliárdos pénzelésére?
Figyelt kérdés
Ideiglenesen fel lehetne függeszteni a kifizetéseket feléjük amikor gazdasági válság van2022. júl. 31. 17:56
1/8 anonim válasza:
háború nélkül miért van háborús vészhelyzet?
Érdekes hogy a lengyelek, románoknál nincs pedig hozzájuk sokkal közelebb lőnek az oroszok civileket.
2/8 anonim válasza:
Támogatom. Csak kárt okoznak. Éljenek meg Soros pénzéből.
3/8 anonim válasza:
És a kormánypártok támogatásra?
Éljenek meg a szavazóik pénzéből. Meglátnám azt a 2/3-ot...
4/8 anonim válasza:
Nincs háborús veszélyhelyzet. Üres a kassza, elköltötték a választások előtt az értelmetlen osztogatásokkal, ezért kitalálták, hogy különféle megszorításokat hozhassanak.
5/8 anonim válasza:
Akkor juttassuk kormányra őket, hogy ne ellenzékiek legyenek!
6/8 A kérdező kommentje:
Attól óvja az Isten Magyarországot, hogy a jelenlegi ellenzék kormányra kerüljön
2022. júl. 31. 18:11
7/8 anonim válasza:
A jelenlegi ellenzék xar, de a fidesz mégxarabb.
A kisebbik rosszat választom, ORSÓS TAKARODJ!!!!
8/8 anonim válasza:
"Akkor juttassuk kormányra őket, hogy ne ellenzékiek legyenek!"
Én megpróbáltam és áprilisban rájuk szavaztam. A népnek a Fidesz kellett, hát egyék meg a megszortításokat.
"Attól óvja az Isten Magyarországot, hogy a jelenlegi ellenzék kormányra kerüljön"
Inkább a Fidesztől óvná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!