Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, szerintetek...

Fideszesek, szerintetek teljesen rendben van, hogy gazdasági és háborús válságban a főnökötök megduplázta a saját fizuját és 600ezres fizetésemelést adott a haveroknak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 02:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
6%
Dobrev eu fizetése 15760 euro ez rendben van?
2022. aug. 4. 07:34
 12/41 anonim ***** válasza:
95%
#7 Részben igazad van, az ellenzék is dolgozhatna többet, jobban a pénzéért. De! Gyakorlatilag esélytelen bármilyen igyekezet is részükről; szerintem nyilvánvalóan el vannak lehetetlenítve. (Pl. augusztus 08. rendkívüli parlamenti ülést kezdeményeztek - fidesz jelezte, hogy nem vesz részt ezen. S ez csak 1 dolog). Amúgy meg azt gondolom, hogy az is jobb, ha valaki nem csinál semmit, mintsem a tevékenységével kárt okozzon valakinek - jelen esetben hazánk népének. A fizetésük emelése pedig sem aktuális, sem helyén való, sem jogos; tehát egyszerűen abszurd.
2022. aug. 4. 07:37
 13/41 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Ez mindent elmond.

2022. aug. 4. 07:41
 14/41 anonim ***** válasza:
96%

11: nem, ahogy a semmittevő Dajcsé sem, aki szintén ennyit kap

De ezek ugye már meglevő fizetések, Orbán viszont most, a bajok közepén felemeli a saját fizetésüket. Érzed a különbséget? Nem hogy visszafogná magát, szolidáris lenne a többi emberrel, akik rosszabbul fognak élni a megszorításaik miatt, hanem pofátlanul emeli a saját fizetését a baj közepette.

2022. aug. 4. 07:46
 15/41 anonim ***** válasza:
8%
13# te beteg vagy!
2022. aug. 4. 07:48
 16/41 anonim ***** válasza:
79%
#15: Rendben, te nyugtasd csak magad ezzel. Az úgy egyszerűbb, mint az, hogy szembenézz a tényekkel, vagy esetleg gondolkozz.😌😉
2022. aug. 4. 08:19
 17/41 anonim ***** válasza:
78%
7) az ellenzék több tucatnyi megmozdulást szervezett az elmúlt 15 évben, tehát bármikor meg lehetett volna buktatni a rezsimet.nem tudom miért kell rendszeresen leírni hogy nincs politikai igény a fidesz leváltására, tehát az ellenzék tevékenysége csak elméleti.
2022. aug. 4. 08:22
 18/41 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az van rendben, hogy dolgozok nem kevés pénzért, nem itt brühühüzök, hogy milyen nyomorék vagyok, és mindenért a kormányt hibáztatom....
2022. aug. 4. 08:38
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
#18 Pedig elég nagy nyomorék vagy, ha neked mindegy mekkora tolvajok ülnek az ország nyakán. A pedagógusok is dolgoznak, mégis közmunkás bért kapnak. Ők kitől kérjenek béremelést, az EU-tól? :D
2022. aug. 4. 08:48
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Én a fizetésemtől függetlenül hibáztatom a kormányt, s igen,mindenért. Mert tudom, hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek hazánkban; tudod én nem csak az orromig látok, nem csak a magam érdekeit nézem, sőt. Én látom azt is, hogy milyen pl. az egészségügy, az oktatás, s egyéb elhanyagolt

terület helyzete. Gondolom téged ezek a területek nem érintenek, mert te csak dolgozol sok-sok pénzért, és örülsz magadnak és áldod a gazdádat, és iszod szavait, s persze imába foglalod a nevét. Nem érzem magam nyomoréknak, viszont gondolkodok, látok, hallok és érzek is😉 -ellenben veled.

2022. aug. 4. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!