Fideszesek, szerintetek teljesen rendben van, hogy gazdasági és háborús válságban a főnökötök megduplázta a saját fizuját és 600ezres fizetésemelést adott a haveroknak?
11: nem, ahogy a semmittevő Dajcsé sem, aki szintén ennyit kap
De ezek ugye már meglevő fizetések, Orbán viszont most, a bajok közepén felemeli a saját fizetésüket. Érzed a különbséget? Nem hogy visszafogná magát, szolidáris lenne a többi emberrel, akik rosszabbul fognak élni a megszorításaik miatt, hanem pofátlanul emeli a saját fizetését a baj közepette.
Én a fizetésemtől függetlenül hibáztatom a kormányt, s igen,mindenért. Mert tudom, hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek hazánkban; tudod én nem csak az orromig látok, nem csak a magam érdekeit nézem, sőt. Én látom azt is, hogy milyen pl. az egészségügy, az oktatás, s egyéb elhanyagolt
terület helyzete. Gondolom téged ezek a területek nem érintenek, mert te csak dolgozol sok-sok pénzért, és örülsz magadnak és áldod a gazdádat, és iszod szavait, s persze imába foglalod a nevét. Nem érzem magam nyomoréknak, viszont gondolkodok, látok, hallok és érzek is😉 -ellenben veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!