Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erdélyiek: mit szólnátok, ha...

Erdélyiek: mit szólnátok, ha nektek adnánk Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
Persze minden fillér nélkül, és úgy, hogy egy cent EU-támogatást nem kapna. Felesége, családja, barátai vele jönnének egy teljes vagyonelkobzás után. Megtennétek királyoknak?

2022. aug. 3. 22:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%

Én magyarországi magyarként szívvel-lélekkel támogatnám az ötletet!

:-))))))))))

Éljen Orbán Viktor .................. tőlem minél messzebbre.

2022. aug. 3. 22:11
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

Így már nekik sem kellene, mert nem osztogatná a pénzünket ész nélkül!

Pedig nagyon megérdemelnék azért, amit az anyaországi választás alkalmával műveltek!

Soha sem hittem volna, hogy a székelyek egy diktátort képesek támogatni...

2022. aug. 3. 22:31
 3/27 anonim ***** válasza:
77%
nem orbán személye kell nekik, hanem a mi pénzünk
2022. aug. 3. 22:54
 4/27 anonim ***** válasza:
23%
Az itteni politikusoknál szerintem még így is kevesebbet lop, így szerintem mi járnánk jól...
2022. aug. 3. 23:09
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
4 A megállapitásod a politikai elfogultságodat mutatja. (Ha ez igy lenne, akkor nem haladnátok ti sem ennyire. Még ha az sem kimondott szárnyalás!))
2022. aug. 3. 23:26
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy nagyon jó ötlet! Választások után tele voltak a jobboldali lapok azzal, hogy egy csomó európai ország szeretne egy ilyen miniszterelnököt. De könyörgöm, miért nem viszi már el végre valaki?😭
2022. aug. 3. 23:29
 7/27 anonim ***** válasza:
49%

Tudod mennyit láttam én a ti pénzetekből? Úgy 15x22400=336600 forintot EGÉSZ ÉLETEMBEN. Ezt is meg amúgy csak azért, mert magyar nyelvű óvodába és iskolába jártam.

A politikával párhuzamos vagyok, de hidd el, Romániánál kb minden EU-s ország vezetése jobb. Orbán Viktor is sok f@szságot mond, főleg az elmúlt időbben, de nálunk ezek a majmok mégrosszabbak...

2022. aug. 3. 23:33
 8/27 anonim ***** válasza:
57%
#7 Én elhiszem amit állítasz.Trianon után egyik nagyszülőm családjának a fele maradt Erdélyben, mert ők nagyon ragaszkodtak a helyhez, a házukhoz...Na mindegy.Már nyilván ők ott éltek tovább, de párszor megbánták, hogy így döntöttek.Akkor főleg jobb volt, és jelenleg is jobb Magyarország Romániánál.
2022. aug. 3. 23:38
 9/27 anonim ***** válasza:
82%

7

3 vagyok.

a kinti magyar óvodától/iskolától éppen nem sajnálom a közpénzt

.

de a legszűkebb családomban van 2 tanár is és megsúgom, hogy itthon is lenne helye annak a pénznek.

diplomával, 8-16-ig dolgoznak bent, utána van, hogy még éjfélkor vagy hajnal 5-kor is dolgozatokat javítanak, mert napközben folyamatosan helyettesítenek és nincs szabadidő, amikor javíthatnának, mert nincs elég tanár az alacsony bérek miatt.

mindezt kb feleannyi pénzért, mint amit a kukások kapnak..

2022. aug. 4. 00:18
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Erdélyi vagyok s nekem nem kéne. Átlátok az olcsó hazugságain s nem csak M1-et nézzek. Orbàn egy igazi bűvész ez szemfényvesztő. Képes eladni a sz@rt ugy hogy az arany legyen.
2022. aug. 4. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!