Erdélyiek: mit szólnátok, ha nektek adnánk Orbán Viktort?
Én magyarországi magyarként szívvel-lélekkel támogatnám az ötletet!
:-))))))))))
Éljen Orbán Viktor .................. tőlem minél messzebbre.
Így már nekik sem kellene, mert nem osztogatná a pénzünket ész nélkül!
Pedig nagyon megérdemelnék azért, amit az anyaországi választás alkalmával műveltek!
Soha sem hittem volna, hogy a székelyek egy diktátort képesek támogatni...
Tudod mennyit láttam én a ti pénzetekből? Úgy 15x22400=336600 forintot EGÉSZ ÉLETEMBEN. Ezt is meg amúgy csak azért, mert magyar nyelvű óvodába és iskolába jártam.
A politikával párhuzamos vagyok, de hidd el, Romániánál kb minden EU-s ország vezetése jobb. Orbán Viktor is sok f@szságot mond, főleg az elmúlt időbben, de nálunk ezek a majmok mégrosszabbak...
7
3 vagyok.
a kinti magyar óvodától/iskolától éppen nem sajnálom a közpénzt
.
de a legszűkebb családomban van 2 tanár is és megsúgom, hogy itthon is lenne helye annak a pénznek.
diplomával, 8-16-ig dolgoznak bent, utána van, hogy még éjfélkor vagy hajnal 5-kor is dolgozatokat javítanak, mert napközben folyamatosan helyettesítenek és nincs szabadidő, amikor javíthatnának, mert nincs elég tanár az alacsony bérek miatt.
mindezt kb feleannyi pénzért, mint amit a kukások kapnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!