Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán a "több pénzt kell...

Orbán a "több pénzt kell keresni" alatt azt értette hogy irány nyugat?

Figyelt kérdés
Mert idehaza hiába keresem, nem találom.

2022. aug. 3. 20:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
62%

Nézd, ha itthon nem tudod megkeresni a szükséges összeget, akkor irány külföld. Orbánnak mind1 honnan szerzed meg, csak ki tudd fizetni a rezsit, mert ők már nem tudják helyetted fizetni.

Szóval ha nem akarsz és nem tudsz átlagon alul fogyasztani és nem is tudod megkeresni rá itthon a pénzt akkor, szia..

2022. aug. 3. 20:52
 12/32 anonim ***** válasza:
90%

mindenki nyavajog itt már 1-2 hónapja Orbán szopatásai miatt...

Mindenki nézzem magába

Miért szavaztatok rá?

Nem gondoljátok hogy olyan buták vagytok hogy meg is érdemlitek ha szopat titeket a diktátor elvtárs?

Miért szavaztok rá?

Tényleg nem értem a birka magyarokat

2022. aug. 3. 20:52
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Igen,ez ugyanaz mint gyurcsánytól a 'ha nem tetszik el lehet menni '
2022. aug. 3. 20:55
 14/32 A kérdező kommentje:

12#

Nem szavaztam rá.

2022. aug. 3. 21:06
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki tagadja itt, hogy rászavazott az ismeretségi körömbe se sincs egyse persze akkor ki szavazott rájuk???
2022. aug. 3. 21:13
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

#4, #9: mi külföldön gondolkodunk, de végleg.

Itt csak biorobotnak mehetnénk egyik összeszerelő gyárba, minimálbérért rabszolga közvetítő cégek közt dobálva, hogy az amúgy is megnyírt munkavállalói jogainkat is megnyessék.

2022. aug. 3. 21:28
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

#15, az ismeretségi körömbe sokan vannak.

Fele már megbánta, másik fele megfogja mikor kijönnek az első gázszámlák.

(Az egyik nyugdíjas, ha elrendezi hogy átalányba számolják, akkor csak nyugdíja 110% -a lesz a gáz, ha nem, akkor 250% -a.) :-D

2022. aug. 3. 21:30
 18/32 anonim ***** válasza:
95%

de hidd el hogy 26 ban ha még élni fog megint a Vityára fog szavazni

Mert birka:D

2022. aug. 3. 21:32
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknél az alakoknál keressétek (vegyétek magatokhoz) a több pénzt:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 3. 21:38
 20/32 anonim ***** válasza:
1%

Azért, mert SZJA mentességgel még így is jobban jártam, bruttóm, nettóm 500k alatti része jelenleg egyenlő, iskolaszövetkezet+szja mentesség miatt. Benzin ár stop nem tudom, meddig marad még, de nagy segítség volt, mivel rengeteget kellett autózzak az elmúlt hónapokban. Nagycsaládosok vagyunk, ez főleg szüleimet érintette, házat teljesen leszigeteltük, napelemeket tettünk állami támogatásból. Ja, s egyetem alatt 8000 forint/hó áron koliba laktam, felújitott minden, és az is részben állami támogatás miatt. Arról nem is beszélve, hogy ösztöndíjam is végig volt az egyetemen. És most balkáni, ex-kommunista helyzethez képest egész jól keresek. Persze, 1000-2000 euró nyugaton nem lenne nagy szám, de kezdetnek itt ez sem rossz, ami van. Hosszan tudnám még sorolni, hogy miért jártam jól ebben a rendszerben, és ha már választani lehetett, inkább maradjon az, ami van, ming egy ki és beszámíthatatlan csürhe.

Ha nekem minden jó, amivel eddig találkoztam, miért ajvékoljak? Ja, s ha nem így lenne, akkor sem rinyálnék, hanem elmennék az országból, rengeteg rokonom tette azt, kommunizmus után volt, aki egy hátizsákkal ment el.

Egyszerűen szánalmasak vagytok. Toporzékoltok 0-24, mind valami kretén, életképtelen kisgyerek. Erről szól a fél ország élete, hogy károg és panaszkodik. S még büszkén vállalja is az, aki boldogtalan, hogy semmire nem képes. Én szégyelném, de ebben az országban büszkeség az áldozatiság, hogy jaj de rosszul él valaki.

2022. aug. 3. 22:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!