Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ennyire barátságtalan...

Miért ennyire barátságtalan Bayer Zsolt az éppen érkező amerikai nagykövettel?

Figyelt kérdés

Olvastam egy cikket, ahol Bayer Zsolt rendkívül barátságtalan hangon szólította fel az új amerikai nagykövetet, hogy ne jöjjön Magyarországra.

[link]

Szeretném megkérdezni, miért ilyen csúnya hangnemben beszél Bayer Zsolt az új amerikai nagykövet kapcsán?

2022. aug. 2. 16:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"A leendő nagykövet egy csomó olyan dolgot mondott, amiről valószínűleg ő is tudja, hogy ocsmány hazugság."

Pl. miket?

"olyan ocsmány írással köszöntötte, amiről ő is tudja, hogy csak a prolikat hergeli vele."

Szerintem a jóérzésű, normális ember nem azonos a prolival. Bár nem tudom, hogy a te szótáradban mi a proli meghatározása.

2022. aug. 2. 17:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Mert egy féreg, amit ideje lenne végre eltaposni (mármint Zsótika).
2022. aug. 2. 19:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Az elsőre ott van példának az antiszemitizmus évtizedek óta emlegetett hamis vádja.

A második megjegyzésed kapcsán: azokra utaltam, akikre a hergelő politikát építik (oldaltól függetlenül).

2022. aug. 3. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!