A Russkik szemébe hogy barátságtalan lett Magyarország mit fog tenni a következő kormány azért visszaszerezze Russkik bizalmát?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 21:23
1/7 anonim válasza:
Ez csak látszak. Ugyanolyan báb még mindig Viktor az EU és NATO-n belül, mint eddig.
2/7 anonim válasza:
Akik szankciókat vezettek be, rákerültek erre listára. De ez egyelőre inkább formalitás. Szerintem egyhamar nem lesz vége ennek a szankciózásnak a világon.
3/7 XX.XX válasza:
Amit a mostani, mert ez lesz a következő is
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Nem mered, vagy nem tudod kiírni azt, hogy ruszkik?
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem tud magyarul, és azt veszem észre egyre több ilyen fordítóval megírt kérdés van a háborúval kapcsolatban itt
6/7 anonim válasza:
Az Amerikai Egyesült Államok hadseregét
7/7 anonim válasza:
És szerinted Magyarország lesz a legfőbb bajuk, mikor hirtelen (Taldyqurgán leverése óta) barátságtalan lett velük százmillió közép-ázsiai jóbarát, és már a százféle határon belüli kisebbségnek is kezd forogni szeme? Én mindig mondtam, ha a Szovjetunió nem esett volna szét Gorbacsov állítólagos gyengeségétől, akkor szétesett volna harminc millió halott árán, de szétesett volna. Ha pedig Putyin ezt nem érti, akkor meg fogja tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!