Magyarország megfog állapodni az Eu val és megkapja a pénzt (vagy sem)?
Na a forradalomtól nem sok minden lenne jobb.
Szerintem nem kapjuk meg a pénzt, de azért mindent meg kell tennie a kormánynak hátha van kicsi esély.
Mondogatják, hogy amíg Orbán a főnök, addig nem adják oda. Kicsit sokat szemétkedett az EU-val, kb. mindenhol utálják Európában. Leváltani nem lehet, lemondani meg nem fog. Tehát ha tényleg miatta nem kapjuk meg a pénzt, akkor talán a Fideszen belül indul meg valami, hiszen a kitartottjai továbbra is igényt tartanak az eddigi pénzekre (de azt is tudják, hogy Orbán nélkül nincs Fidesz), vagy százezrek indulnak meg egyszerre az utcákon (de ez itt kizárt), vagy vár minket az 500 ft-os euró, és az orosz maci ölelő karja.
De az is lehet, hogy az EU leszarja, ami itt megy, és küldi a pénzt. Mindenki csak találgat.
"De az is lehet, hogy az EU leszarja, ami itt megy, és küldi a pénzt."
Szerintem nem fogja. Szerintem te sem szívesen öntenéd a drágán megkeresett pénzedet egy csődközeli feneketlen zsákba.
"márpedig egy döglődő tagállam talán probléma"
A beteget hagyni kell pihenni, nem szabad piszkálni, zargatni, és akkor majd apránként meggyógyul, miközben kidolgozza magából a szervezetét kínzó dolgokat.
Lehet, hogy az EU is ezt szándékozik tenni Magyarországgal. Alapvetően nem Magyarországgal van a probléma, hanem azzal a dilettáns félfasiszta autokrát vezetéssel, amely kínozza Magyarországot. Ha békén hagyják gyógyulni az országot, akkor vagy kidolgozzuk majd ezt a kínzó fertőt, vagy elpusztulunk bele. Az EU meg türelmesen megvárja, hogy melyik következik be előbb.
#5-nek:
Nem csak Tiborczét. Nagyon hosszú a lista, amit Codruța már összekészített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!