Mi állhat annak a hátterében, hogy Vlagyimir Putyin jelenleg nyolcad annyi áron adja a Szerbiának a gázt mint Magyarországnak? Mit kért amit nem teljesítettünk?
Gyanús ez a nagy eltérés, amikor elvileg mi is oroszbarát nemzet vagyunk akárcsak a szerbek. Valószínűleg valami húzódik ennek a hátterében és sokaknak lenne tippjük, hogy mi.
Csak nem az van, hogy Putyin arra kért minket lépjünk ki az EU-ból és a NATO-ból, de ezt Orbán sem tudta teljesíteni eddig, mert választásokat bukott volna?
Így hát fizethetünk drágán a gázért és azt is csak hitelre kapjuk, uzsora hitelre. Ez lenne az oka?
1-es
Nem tudom. De a legutóbbi szerbiai látogatásán Orbán olyasmit mondott, hogy nekünk azért nehéz mert EU-s ország vagyunk.
Nem tudom a beszéd kontextusát, nyilván kontextusból kiragadott mondatot félreértelmezni egyik oldalról sem korrekt, de elvileg volt valami ilyesmi.
Putyin elvtárs nem tudni mit forgat a fejében. Még Kárpátalját is felajánlotta nekünk elvileg.
Engem az aggaszt, hogy nem látjuk, hogy mit kavart a mi ruszkibábunk a balkánon a választások előtt, mert valami volt, csak fngnk sincs, hogy mi van odalent.
A legegyszerűbb az lenne, ha elzavarnánk és egy független vezetőt raknánk a helyére, de, nem tudom, hogy a ruszki ezt, hogy fogadná és nem-e akarna hozzánk is benézni nácitlanitani Orbán után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!