Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a butaság, hogy az...

Árokpart kérdése:

Mi ez a butaság, hogy az emberek nem akarják a teljes rezsicsökkentés visszaállítását?

Figyelt kérdés
Bárki, bármelyik ilyen párt vagy akár civil mozgalom kezdeményezi a kormánynál az emberek egyből leszólják. Meg van talán mindenki bolondulva?
2022. aug. 1. 21:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Meg sokszor ráfogják, hogy biztosn baloldali meg liberális. Egyszerűen hihetetlen lett ez az ország. Az áremelés mióta pártfüggő, minden normális ember pártfüggetlenül szeretné, hogy maradjon az eredeti rezsicsökkentés.
2022. aug. 1. 21:08
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
A kérdésed egyértelműen provokáció, jelentettelek.
2022. aug. 1. 21:10
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
A fidesz szavazóknak nem erőssége a józan ész és a szimpátia. Ne várd tőlük hogy ellent mondjanak a szektának vagy belegondoljanak egy vidéki, szegény család helyzetébe.
2022. aug. 1. 21:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a szavazótársaidtól a Békemeneten.
2022. aug. 1. 21:14
 5/17 A kérdező kommentje:
2-es Nem provokáció, de jelentsél nyugodtan. Hidd el még a Teve utcában is bárkivel elbeszélgetek nagyon szívesen és minden félelem nélkül, mert nekem nincsen félnivalóm, mert tiszta a lelkiismeretem. A másik része a dolognak, pedig ez valóság, bármelyik fórumon, bármilyen emberekkel beszélgetek vagy kommentelnek ha valaki megemlíti, hogy a kormányt miért nem akarjuk rávenni, hogy állítsa vissza az eredeti rezsicsökkentést egyből az ember torkának ugranak. Ha nem hiszed el próbáld ki ugyanúgy fogsz járni mint ahogyan én is jártam.
2022. aug. 1. 21:20
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
5: maximum egy elvakult fideszes mondja ezt, aki mindig azt szajkózza, amit a fidesz
2022. aug. 1. 21:24
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Mert ennyire magas nemzetközi árak mellett hosszú távon fenntarthatatlan, és nem ösztönöz eléggé a spórolásra sem. Kb annyi értelme, mint 3.60-as kenyérért tüntetni, ez már a múlt, ami soha nem jön vissza. Ezt normális emberek megértik.
2022. aug. 1. 21:26
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

"Meg van talán mindenki bolondulva?"

Veled ellentétben nincs. Fenntarthatatlan a rezsicsökkentés, be sem kellett volna vezetni ( addig volt ez jó nekik amíg kerestek rajta ).

2022. aug. 1. 21:28
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Be sem kellett volna vezetni,ott a pont.Normális bérek kellenének és akkor nem volna gond a számla befizetése ennyike.
2022. aug. 1. 21:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rezsicsökkentés visszaállítását szeretném, hanem azt, hogy akinek szüksége van, annak több jusson. Én inkább fizetnék a jelenlegi nagyjából 15 ezernyi számlám helyett mondjuk 70-et (amúgy nem lenne ennyi, mert minimális a fogyasztásunk mind áramban, mind fűtésben), ha cserébe nem lakoltatnának ki öt fős családokat, mert a 18 fokra fűtött háznak is hatalmas a rezsije.

Egyszerűen jobb volt, amíg jövedelemarányosak voltak a támogatások.

2022. aug. 1. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!