Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Belefértek a kedvezményezett...

Belefértek a kedvezményezett rezsiárakba?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon mindneki sír, hogy télen megfognak fagyni, nem fogják tudni fizetni a számlákat stb. Ma visszanéztem az eddigi fogyasztásunkat. Nagy családi ház, 5 személy, mindenki felnőtt már, és habár éppenhogy, de gázból és áramból is beleférünk a kedvezményezett limitbe. Habár az igaz, hogy le van szigetelve a házunk.

Azért ilyenkor elgondolkodok, hogy azok, akik egyedül/ketten laknak egy kis lakásban, azok hogy eshetnek ki a kedvezményből?

2022. júl. 31. 22:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#20, De nem baj mert keményekké válunk majd mint az ,,orosz tél,

És melegítünk orosz vodkával :-D

2022. aug. 1. 18:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Ez az😂! Berugunk s nem fázunk.
2022. aug. 1. 18:39
 23/27 anonim válasza:
89%
Sorházban lakunk. Visszanéztem a fogyasztást, az áramot túllépjük, de nem vészesen, az gázt télen nagyon sokkal. Télen ki szoktuk kapcsolni alváskor a fűtést. Ha elmegyünk otthonról lekapcsolom a fűtést. Az alsó szinten csak nagyon ritkán fűtünk be. Nem tudom jobban csökkenteni a gáz fogyasztást, így is dupla pulóverban szoktam otthon lenni télen. Szóval durva lesz a számla.
2022. aug. 1. 23:23
 24/27 anonim ***** válasza:
63%
Mi az, hogy “mindenki sír”? Arra gondolsz, hogy aggódnak az emberek?
2022. aug. 2. 14:55
 25/27 anonim ***** válasza:
85%
Miért talán nem aggódik az akinek cirka 100ezerrel lesz több a gáza? Nyilván nem kell aggódni hisz itt mindenki 2-3 milliót keres havonta. Amúgy azok aggódnak a legjobban, mert akinek magas a jövedelme nem hogy 100ezer de a 100 ft-ot is már sajnálja. A gazdagok féltik a legjobban a kiadásaikat azért van pénzük mert tobbsege ezerszer meggondolja mire ad ki s mire nem🙂tapasztalat.
2022. aug. 2. 16:44
 26/27 anonim ***** válasza:
83%
76 négyzetméteres szigeteletlen családi ház, nyílászárók ki vannak cserélve. Áramba bőven beleférünk, a gáz, amit durván túllépünk, egyelőre 70.000 körül lesz a számla, azon aggódok, hogy december 31-ig vannak ezek a feltételek, utána pedig piszok drága lesz. 82 éves apámmal ketten lakunk itt, ő nem akarja megérteni, hogy le kell faragni a költségekből, takarózzon be tévézéshez, ne fűtsön ész nélkül, ne áltassa magát azzal, hogy éjjel nem fűt, mikor egész éjjel megy a fűtés,kivéve amikor lekapcsolom.
2022. aug. 2. 17:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
#4 a többségnél qrwára nem ez a helyzet!!!
2022. aug. 3. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!