Ezen az oldalon mindneki sír, hogy télen megfognak fagyni, nem fogják tudni fizetni a számlákat stb. Ma visszanéztem az eddigi fogyasztásunkat. Nagy családi ház, 5 személy, mindenki felnőtt már, és habár éppenhogy, de gázból és áramból is beleférünk a kedvezményezett limitbe. Habár az igaz, hogy le van szigetelve a házunk.
Azért ilyenkor elgondolkodok, hogy azok, akik egyedül/ketten laknak egy kis lakásban, azok hogy eshetnek ki a kedvezményből?
Nem hiszem el. Hárman élünk a családi házban, ami szigetelve van, nincs légkondi, se medence, összes sokat égő lámpa LED.
És még így is duplája a fogyasztás az "átlag"-nak, gázban, és villanyban is.
2022. aug. 1. 00:01
12/27 anonim válasza:
Bőven beleférek, a villanyszámlám nincs kétezer forint havonta, a gázom tízezer környékén jár. Kicsi lakás, szigetelt, új ablakokkal.
2022. aug. 1. 08:55
13/27 anonim válasza:
"villanyszámlám nincs kétezer forint havonta" Azt hogy csinálod? nekünk csak a hűtő fogyaszt annyit. vagy napelemekkel van tele a tető?
2022. aug. 1. 09:59
14/27 anonim válasza:
Havi 2x porszívózok, heti 1x hajszárítózok, mini hűtőm van (az sincs még félig sem), havi 2x mosok, ezenkívül még a router és a laptop megy áramról, ha itthon vagyok. Ugye éjjel alszom, 6-17 óráig meg itthon sem vagyok, mert dolgozom. Egyedül élek. Amúgy a lakótelepen mindenkinek ennyi a villanya, anyámé is, kivéve akiknek klímájuk van.
Nem koszos, alig vagyok otthon. Sok ruhám van, meg tudom várni, míg összegyűlik 2 hetente egy adag.
2022. aug. 1. 10:26
17/27 anonim válasza:
Dehogy férünk bele........
Gáz kb 2200 köb éves fogyasztás...
Villany 6000 kwh. Nincs se jakuzzi se úszómedencefűtés, se klíma!
94 nmes szigetelt ház.
2022. aug. 1. 12:26
18/27 anonim válasza:
Áramba igen, a gáz nagyon necces lesz. Nálunk sincs se klíma, se jacuzzi.
2022. aug. 1. 13:07
19/27 anonim válasza:
Kevesebbet kell rinyálni és fogyasztani. Akkor marad a rezsicsökkentés.
2022. aug. 1. 14:33
20/27 anonim válasza:
Micsoda telünk lesz gyerekek😃😃😃! Mindig az volt a baj h évek óta nincs hideg telünk, hát most lesz🥶🥶most egyeseknél lesz! De nem baj mert keményekké válunk majd mint az ,,orosz tél,,😃😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!