Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hiszik el sokan,...

Miért nem hiszik el sokan, hogy Kelet-Magyarországon rengeteg átlagember 170-180 ezer forintot keres?

Figyelt kérdés
Bolti eladók, gyári munkások, raktárosok, satöbbi.

2022. júl. 31. 21:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%
Költözzenek Budapestre vagy Gyms megyebe, de ott is az osztrák határ 40 kmres körzetébe.
2022. okt. 9. 18:44
 22/29 anonim ***** válasza:
nem akarnak költözni, annyit akarnak keresni mint Pesten, csak munka nincs
2022. okt. 13. 12:52
 23/29 anonim ***** válasza:

22-es!

Na, ezt elhiszem. Aki dolgozik, az ugyanabban a munkakörben, ugyanannyi idő alatt, ugyanannyit keres, mint máshol az országban, csak kevesebben dolgoznak. Ezért ha statisztikailag nézzük, akkor keleten kevesebbet keresnek az emberek.

2022. okt. 13. 16:28
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
23as ez a legnagyobb baromság amit eddig olvastam :D Hogy keresnének már ugyanannyit Borsodban akármilyen munkakörben mint Pesten??:DDDDD
2022. okt. 13. 20:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért ne keresnének annyit? Még senki nem cáfolta meg konkrétumokkal, csak terjednek a hülye legendák, hogy Borsodban kevesebbet keresnek, Ausztriában minden olcsóbb, stb.
2022. okt. 13. 20:56
 26/29 anonim ***** válasza:
Olvasd el a kérdést, meg hogy mit írnak a többiek. Te vagy az egyetlen aki máshogy látja. Az igazság az, hogy annyira keveset keresnek, hogy azt nem hiszik el…
2022. okt. 14. 06:14
 27/29 anonim ***** válasza:
Mindegyik csak feltételezés. Senki nem írta le, hogy konkrét munkakörben, adott idő alatt mennyit keres.
2022. okt. 14. 08:01
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 akkor tessék. Szabolcs észak keleti részén festőként egy kft-nél kapok bruttó 260 ezret (szak minimál) (nettó 172).

Előtte vendéglátasban dolgoztam, de az lehúzta a rolót a télre. Ott kicsit jobban kerestem. Úgy voltam vele kell a pénz stb, pont üresedés szóval elválalom.

Azt ne mondjátok nekem hogy Dunántúlon vagy Pest környékén ennyiért el megy egy szakember dolgozni...

2022. okt. 15. 06:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Nyugat dunántúlon festő ismerősök havonta 400-500 nettót kapnak, persze nem teljesen Bejelentetten. 400 bruttóra bejelentve maradék zsebbe. De még így sem találsz festőt ha akarsz otthon festetni, kb fél-1 évet kell várni...
2022. okt. 15. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!