Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hiszik el sokan,...

Miért nem hiszik el sokan, hogy Kelet-Magyarországon rengeteg átlagember 170-180 ezer forintot keres?

Figyelt kérdés
Bolti eladók, gyári munkások, raktárosok, satöbbi.

2022. júl. 31. 21:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Hidd el ebben nagyon nagyot tévedsz. Olyan a télképzés a propaganda miatt Mo.-n fejlesztőkből, hogy a legtöbben még ingyen is dolgoznának, csak nincs cég. Pénzt csak a tapasztaltak kérnek.

Menj fel álláskeresői fórumokra és nézd meg.

2022. júl. 31. 22:07
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

#8-as Na meg jött néhány külsős burkoló szaki besegíteni a munkába és kérdezték, hogy mennyi a bér itt Szabolcsban. Nem akarták el hinni amit mondok. Ők napi 25k alatt bizony ki se mozdulnak...

Itt Szabolcsban kicsit feljebb meg örülnek az ezer forintos órabérnek is pl egy gyümölcs betakaritás során.

2022. júl. 31. 22:08
 13/29 anonim ***** válasza:
33%
Mert szeretnek hinni a hamisított adatoknak.
2022. júl. 31. 22:10
 14/29 anonim ***** válasza:
10%
A netto 170-180 nem átlag, hanem már jóval átlagon aluli, netto medián 276ezer.
2022. júl. 31. 22:17
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Veszprém 30.000-el ad többet. 210.000 körül.
2022. júl. 31. 22:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én simán elhiszem, sopron mellett lakok rengetegen költöznek ide, egyre többen családdal. Ugyanazon melóert amivel keleten 180 ezer járt lehet hogy itt 300-350 is járhat. De jellemzőbb, hogy reggel 20 percet kocsikáznak ausztriába, és hasonló munkakörben nem a keleti 180 ezer jár, hanem 1500 euró évi 14x. Ha a család egyik tagja legalább talál kint melót akkor sztem többre vihetik itt 5 év alatt mint keleten 15 alatt.
2022. aug. 1. 06:08
 17/29 anonim ***** válasza:
25%
Én azért nem hiszem el, mert az összes üzletlánc minden üzletében, minden ugyanannyiba kerül, szerintem fizetést is ugyanannyit kapnak az emberek. Az üzemanyag, rezsi, építőanyag is mindenhol egyforma. Az ország nyugati részén is vannak akik 170-180ezret keresnek, szerintem arányaiban annyian, mint keleten. Esetleg képzetlen emberek, alkalmi munkákért kevesebbet kapnak azon a környéken.
2022. aug. 1. 07:35
 18/29 anonim ***** válasza:
87%

Sok ember azért nem hiszi el, mert nincsen neki olyan ismerőse aki az ország keleti részéről származik, vagy csak nem akarják elhinni.

Én Győrben élek, de az ismerőseim és kollégáim nagy része onnan származik.

pl... Miskolc, Ózd, Kazincbarcika, Putnok.. stb.

Sokat meséltek nekem az ottani állapotokról, és voltak olyan esetek amikor csak nyitott szájjal figyelmet rájuk.

Úgy vettem észre, hogy az utóbbi 4-5 éveben nagyon sokan költöznek Győr-Moson-Sopron megyébe, az ország keleti feléről.

2022. aug. 2. 22:13
 19/29 anonim ***** válasza:
Győrben az Audiban sori munkások (több éve ott dolgoznak) iskolai végzettség nélkül, de 3 műszakban havi netto 500-600 korul visznek haza. Itt nem az számít csak, hogy mit tanultál, hanem hogy hol dolgozol és mit…
2022. okt. 9. 15:51
 20/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez olyan, minthogy Ausztriában minden olcsóbb. De ha valaki konkrét példákat tud mondani, akkor elhiszem. Pl nagyon egyszerű lenne, ha leírná ide, hogy mennyit keres egy győri Aldiban és egy nyíregyházi Aldiban dolgozó.
2022. okt. 9. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!