Akik az ellenzéktől várják a megváltást azok közül mindenki elfelejtette, hogy 2010 előtt sem volt semmivel sem jobb Magyarországon élni átlagemberként mint most?
1) De, jobb volt, akkor nem hergelte a kormány óriásplakátokon ellenem a népet, az életszínvonal pedig érdemben nem változott.
2) Nem számoltam pontosan össze, de a jelöltek nagy része nem volt képviselő 2010 előtt. Ez a társaság messze nem ugyanaz, mint ami 2010 előtt volt.
igen utolsó, akkor sokkal jobb volt... azért is voltam kénytelen már akkor is külföldön dolgozni ha normálisan akartam élni, annyira jó volt a gazdaság is, életszínvonal is.
pont ugyan olyan posvány, élhetetlen volt az ország akkor is mint most
kedves kérdező, kíváncsiságból megtettem neked azt a szívességet, hogy megnézzem, Budapesten hány 2010 előtti politikus indul 2022-ben:
18-ból 8 vállalt valamilyen politikai szerepet,
ebből 4 volt országgyűlési képviselő vagy valamilyen országos fejes,
ebből a 4-ből 1 volt konkrétan kormánytag.
Tehát erős csúsztatás párhuzamot vonni egy esetleges EM-kormány és korábbi MSZP-SZDSZ kormányok között.
igazából édes mindegy ki kormányoz, régen rossz, ha valaki bármilyen párttól várja, hogy jobb legyen az élete.
azt meg mondjuk meg kellene tanulni, hogy ez Kelet-Európa, itt soha nem lesz nyugati életszínvonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!