Nő vagyok, így nekem nem aktuális, de tudod van a honvédelmi törvényünk. Azt olvasgasd, nem választható a dolog.
2022. febr. 25. 17:52
2/18 anonim válasza:
Nem igazán érzem ezt a haza dolgot magyarországon. Nem lárom miért kéne harcolnom. Emellett tisztában kell lenni vele, hogy a tény hogy magyarország háborúba sodródott, az vh-t jelent. Onnantól kezdve mire számithatsz? Én ott veszteném el az em emberiségbe vetett maradék hitem. Szakadék szélén állunk.
2022. febr. 25. 17:56
3/18 anonim válasza:
A hősnek még egy szavazást sem sikerült rendesen összehoznia, pedig aztán ahhoz nem kell semmi végzettség, jó leszel ágyútölteléknek pubi :D
2022. febr. 25. 17:56
4/18 anonim válasza:
Nem kérdés, ezért az országért egy gombot sem adnák, nem hogy harcoljak érte.
2022. febr. 25. 17:57
5/18 anonim válasza:
Első dolgom lenne elhúzni.
Először is a fél életemet Orbán elnyomása alatt éltem le és nem küzdenék érte az oroszok ellen akiket részben ő szabadított rá a világra.
Lehet jobb nyugaton menekültként újrakezdeni, mint itt úgy élni mint a rendszerváltás előtt. Az nem jövőkép.
2022. febr. 25. 18:04
6/18 anonim válasza:
"jobb nyugaton menekültként újrakezdeni"
Bélám! Ott is háború lenne...legfeljebb egy nyugalmas délszaki szigetre menekülhetnél vagy az eszkimókhoz. Ha mi belekeverünk, akkor világháború lesz.Nincs hova menekülni...
2022. febr. 25. 18:07
7/18 anonim válasza:
6, ugyan már majd pont a Kanári szigeteken, vagy Szardínián lesz háború :)
2022. febr. 25. 18:11
8/18 anonim válasza:
Felpakolom a feleségem, gyerekeim, szüleim és megyek nyugatra.
Az orbánrezsim pávatánca miatt nem fogok megdögleni.
Erre ott van a fidelitasz hiszen ők a nagy "nemzetiek" én meg hazaáruló vagyok hiszen hallgattam a szívemre és nem szavaztam a fideszre.
2022. febr. 25. 18:11
9/18 anonim válasza:
Hazámért nem, de tapasztalat szerzés miatt, és a fegyverek miatt igen.
29F
2022. febr. 25. 18:14
10/18 anonim válasza:
Én vallásos vagyok és Istenért vagyok, semelyik embernek nem árthatok. Ezért képes vagyok meghalni, mert a földi élet egy próbatétel, egy álom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!