Fidesz szavazók, vígan fogjátok fizetni a megemelt rezsit? Jó kis rezsi csökkentés történt igaz?
Cserkészkolbászra? 😂 jó fej vagy! Egy dolgon sose spóroljunk! Az pedig a kaja. Füstöltből a lazacot ajánlom, mert hallom neked is megy még mindig.
Én 20 éve gyerek voltam. 😂 Anyuék nem engedhettek meg anno annyit, mint amennyit most. A gyerekek pedig ugye segítenek a szülőkön is ha kell. Majd összeköltözünk, ha máshogy nem megy. Oda-vissza. Tudod iszen te is, mert te legalább okos vagy 😂 Három házból mindig másikban főz az ember, meg felváltva lakja, akkor majd nem fut ki a keretből. 😂
Hány nyelven? 😂 A fiam 3, a párom 3, és én 2 nyelven. Sosem kopott fel az állunk, talán most sem fog, de mindenkinek nehezebb lesz, mert szerintem csak a miliárdos nem érzi majd meg. Van egy vállalkozásunk, ami eddig bírta, de majd lesz más, hiszen mindig van valami. Olyan nincs, hogy nincs. Nem is lehet. De mindegy! Akinek ment 20 éve, az most kb 60? Ezt a kicsit még bírd ki. Egyél mindig amit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!