Fideszesek, ha szombaton eltörlik a hatósági üzemanyag árat, az fájni fog? Maradtok Fidesz szavazók?
Én felkérem az összes ballibernyák ismerősemet, hogy innentől kezdve ők is szavazhatnak nyugodtan Orbán Viktorra, hiszen beteljesült a vágyuk... eddig ugyanis azt mondták, hogy ez nem jó így... nem igaz?.
🤣🇭🇺🧡🇭🇺
Hű mennyi okostojás. A többi rosszabb lenne? Honnan tudod? Mondta a lakájmédia? Jó részük még rövidgatyában futkozott akkor, amikor utoljára baloldali kormány volt. Pont ugyanazt csinálja a drágalátos Viktorotok, amit az ellenzék mondott fél éve, hogy meg kell lépni, csak éppen előtte még hazudott mindenről egy jó nagyot a mini.elnök.
Persze az agymosott fideszes be van oltva gondolkodás ellen, én már 10 éve is azt mondtam, hogy ha a szájába szarnak, ő akkor is fújja: "csak a fidesz". És 2022-ben ez el is jött, ügyesek vagytok, nem cáfoltatok meg.
Nem, én azt szeretném, ha már most is 700 forintért tankolhatnék. A villanyért is csak 1000 forintot akarok fizetni, nem 100-at, mint a szemét Orbán alatt. A rezsicsökkentés szemét dolog ettől a diktatórikus fidesz kormánytól, sokkal jobb lenne mindenkinek, ha világpiaci árat fizetnénk mindenért.
;)
24.
Fogsz is.
És olyan valakitől kapod, aki azt mondta neked, hogy nem lépi meg és ezzel megvette szavazatodat. Csak azt nem tudom minek reklámozod, hogy ilyen balek vagy?
Ki beszélt itt Gyurcsányról? Ellenzéket írtam. Tudtommal Gyurcsány nem az ellenzék vezére. :)
Az ellenzéki pártok egységesen fikázták a benzinárstop bevezetését. Nem kell hozzá sok ész, hogy kitaláld, hogy így be sem vezették volna.
27.
És milyen jól tették volna.
29.
Mert nem szocializmusban élünk, hanem kapitalizmusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!